neden böyle?
Ben sevdiklerime m eki ekliyorum. Örneğin; Sürim, Küboşum, Maralım, Mervem. ❤kızlar öyle mı dıyorsunuz
Ben sevdiklerime m eki ekliyorum. Örneğin; Sürim, Küboşum, Maralım, Mervem. ❤
Utandırmasana beni. 🙈bana ne eklıon
Sevimli gelen şeyleri seviyor olabilir miyiz 🤗neden böyle?
Sıkılma Remix oluruz yapma evrene kötü mesajlar yolluyorsun yanacayık 🤣🤣🤣Hepimizin icine biggie kacsa
Ruhunu emelim yani sen de ilahi nunuSıkılma Remix oluruz yapma evrene kötü mesajlar yolluyorsun yanacayık 🤣🤣🤣
Adam 10 sohbetimin 7 sinde sıkılıyom diyor ben nabayım 🤣Ruhunu emelim yani sen de ilahi nunu
boş adamım, tabii ki sıkılıcam. nabiym bi başımaAdam 10 sohbetimin 7 sinde sıkılıyom diyor ben nabayım 🤣
Est boş mu dedim aşk olsunboş adamım, tabii ki sıkılıcam. nabiym bi başıma
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.