Düşüren var mı ben de merak ettim belki tipini görene kadardır :)))))iyide hangi kizlari tavlayabiliorlar ki . hangi zeka orani kizlardan bahsedior acaba : )
Okeyde 9173384 kere davet atan slm yazan dayılara selam olmasın.
Bir sitede yazma evli tabelalı profil fotosu koydum kimle diye soran oldu ya
Kafasına meteor düşecesise 🤣🤣🤣🤣
Okeyde özel msjları kapıyoz bu sefer birbirimizle msjlaiamıyoz 🤣🤣🤣🤣Yine de zorluyor ya olursa bir yerden muhabbet açarsam diye
Yaşina başina bakmadan iyi cesaretOkeyde özel msjları kapıyoz bu sefer birbirimizle msjlaiamıyoz 🤣🤣🤣🤣
Dayı terörü
Ne bilem hiç cevap yazmıyom dayı diyom ama yani bilmiyom ki 🤣🤣🤣Yaşina başina bakmadan iyi cesaret
Ben kafayı buldum her halde bu konudan ve mesajlardan hiç bir şey anlamadım
2. kutu bitti
siz neyi tartışıyorsunuz şimdi ? kızlar olur olmaz adamlara nasıl düşüyor muhabbeti mi ?
Onu tartışmıyoruz tipine sapına bakmadan kızlara yazanları tartışıyoruz2. kutu bitti
siz neyi tartışıyorsunuz şimdi ? kızlar olur olmaz adamlara nasıl düşüyor muhabbeti mi ?
mesele sarhoş olmak değil YEĞEN2. kutudan biradan nasil sarhos olunuor ya: )
Bad Boy aşkını onlar da biliyor işte tipe değil rezillik seviyesine düşüyor düşenlerOnu tartışmıyoruz tipine sapına bakmadan kızlara yazanları tartışıyoruz
Gamyoncu dayıdan bad boy mu oluyor yaBad Boy aşkını onlar da biliyor işte tipe değil rezillik seviyesine düşüyor düşenler![]()
Bad Boy diyince amerikan filmlerindeki tipleri gözümüzde canlandırcaz zannedebilirsiniz de
Türkiye burası kötü çocuk dediğin kahvede kumar oynar tır parklarında tombala çektirir
sokak başında gelene gecene laf atar
kıraathanede oturup mahallenin kadınlarna salya akıtır
vodka viski içebilen elit çapkın sınıfında memlekette![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.