Chen

🎈
Forum Sorumlusu

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Coğrafya kaderdir.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
mevzu neymiş

Nobody

Teknik Admin
Eski çalıştığım şirkette bir müdür vardı. Oğlu vardı sonra kızı oldu işte kız biraz büyüdü yanımda ki arkadaşta sordu kız cocuk erkek çocuk arasında fark varmı diye, müdürün yanıtı şey oldu: Bu zamana kadar evde öküz beslemişiz :ddd

Eru

Platin Üye
Bİr evladım yok ama kendimi kız babası olabilecek biri olarak gördüm hep.

Erkeğin o şımarık, hayvan gibi tavırlarına asla katlanamam. Kız öyle mi ya? Piremses onlar.

Es1967

Platin Üye
Kız çocukları başka :)

Lavinia

Platin Üye
Biz 2 kız 1 erkek kardeşiz
Babam bizi gerçekten ayrı sever değer verir ama baba oğul ilişkisi olarakta emsalsiz bir iletişimleri var mükemmel baba 😍

Ben mesela, evlensem ve karı erkek doğursa, hemen onun üstüne atarım o baksın ona, ben uğraşamam.

Gerek yok.

Fakat kız olsa, harika bir ikili olurduk, anası bir tarafa, hatta anası defolup gidebilir.

BENİM DUYGUSALLIĞIMDA HEPSİ BENİM EVLADIM FAKAT ERKEK ADAMIN KIZ EVLADI OLUR.

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Kızım olsun isterdim ama Türkiye'de kadın olmak maalesef zor.

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
evlat ayrımı yapılır, kız çocuğu da oğlan çocuğu da aynı şekilde sevilmez ve hissettirilmez

Garga

Altın Üye
Bakın ben geçen bir yazı okudum.. Dini açıdan neden erkeklere mal dağılımı daha fazla yapılır kadınlara yapılmaz diye.. Din islam da diyor ki' çünkü kadının kazancı kendisine' ev ile paylaşmak zorunda değil, çocuğa bakmak zorunda değil' yani aslında bir lütuf var' erkeğe daha çok verilmesi nedeni savaşması, evi koruması evin yükünün hep onda olması, dini islamı tastamam yaşayan bir ülke yok insan da olmadığına göre bu biraz kız çocuğu ayrıştırılıyor gibi gelsede işin aslı o değil' gerçek islam gerçek din olayı çok farklıdır yobazlık erkek egemenliği daha çok farklıdır... Ama günümüzde kız' babaları' kızlarına dünya'da cenneti sunamasa bile elinden geldikleri her şeyi yaparlar erkek çocuğu sevseler de biraz dışlarlar' bu'da kız çocuklarına olan sevgi ve günümüz şartlarından dolayı... Şahsen benim bir oğlum bir kızım olsa oğlum kim lan? dsafsdf Yani böyle bişi

Alice

Platin Üye
Bakın ben geçen bir yazı okudum.. Dini açıdan neden erkeklere mal dağılımı daha fazla yapılır kadınlara yapılmaz diye.. Din islam da diyor ki' çünkü kadının kazancı kendisine' ev ile paylaşmak zorunda değil, çocuğa bakmak zorunda değil' yani aslında bir lütuf var' erkeğe daha çok verilmesi nedeni savaşması, evi koruması evin yükünün hep onda olması, dini islamı tastamam yaşayan bir ülke yok insan da olmadığına göre bu biraz kız çocuğu ayrıştırılıyor gibi gelsede işin aslı o değil' gerçek islam gerçek din olayı çok farklıdır yobazlık erkek egemenliği daha çok farklıdır... Ama günümüzde kız' babaları' kızlarına dünya'da cenneti sunamasa bile elinden geldikleri her şeyi yaparlar erkek çocuğu sevseler de biraz dışlarlar' bu'da kız çocuklarına olan sevgi ve günümüz şartlarından dolayı... Şahsen benim bir oğlum bir kızım olsa oğlum kim lan? dsafsdf Yani böyle bişi
Eşinden pay alıyor, kendi babasından da alıyor erkeğe göre daha çok hak sahibi

ikisi de can ikisi de evlat canından bir parça ammmaa
erkek evlat akıl sağlığını bozar
kız evlat ise bambaşka <3

erkek büyüdükçe bana yoldaş arkadaş olur dedik birbirimizi anlarız sırt sırta veririz dedik herif bana rakip oluyor muhalefet oluyor büyüdükçe sevimliliği de gidiyor dayaklık bir şey oluyor şimdi dövdük dövdük 3-5 sene sonra o bizi döver.

Zeynep

Altın Üye
Kızım olasa ya,bana benzesin…..

Üst Alt