Eminim benden daha fazla kız arkadaşı olmuştur bu arkadaşın. Hatunlarımız bir tuhaf, kendilerini öldürebilecek, en iyi ihtimalle bıçaklayabilecek erkekleri seçiyorlar.
bazilari aski sevgiyi bu sanior cünkü.
Sen ne vaadediyorsun kıza? Neblembeğn 2 kurşun topuğuna filan demiyor musun? DkdkEminim benden daha fazla kız arkadaşı olmuştur bu arkadaşın. Hatunlarımız bir tuhaf, kendilerini öldürebilecek, en iyi ihtimalle bıçaklayabilecek erkekleri seçiyorlar.
Sen ne vaadediyorsun kıza? Neblembeğn 2 kurşun topuğuna filan demiyor musun? Dkdk
Bana kaldıysa 2 ekmek al diye yollarsın, yolda kaç ekmek alacaktım diye arar mfxkBu kadin pedi alamaz marketden.
Kurşunsuz asla!Sarsılmaz bir bağlılık, uğruna adanmış bir ömür ve inanılmaz bir cinsel yaşam.
Daha ne vadedeyim?
Sorma canimBana kaldıysa 2 ekmek al diye yollarsın, yolda kaç ekmek alacaktım diye arar mfxk
Kurşunsuz asla!
Sen de ucuza kaçıyorsun, bi kurşun kaç lira yaKurşun da biraz fazla gibi. Ara sıra kolunu bacağını kırsam? Ben kırdım mı da tam kırarım ha, öküz gibiyim.
Kurşun da biraz fazla gibi. Ara sıra kolunu bacağını kırsam? Ben kırdım mı da tam kırarım ha, öküz gibiyim.
Sen de ucuza kaçıyorsun, bi kurşun kaç lira ya
kursun nedir ; )) füze at ; )
Geleneklerimiz öyle amakursun nedir ; )) füze at ; )
Sadece topuklarına mı? Hani kurşun adres sormazdı?Tamam Chen. hadi gönlün olsun ilk sevgilimin topuklarına sıkıcam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.