Bende ondan çok etkilendim. Dikkatleri dağılmasın diye özene bak demiştim. Birde sanki evde yaşam alanlarında dikkat dağıtacak teknolojik aletleri yok gibiydi. Ondan da çok etkilendim ben.Yormam kendimi...bir kere söylerim anlamiyorsa kendi bilir..
Zuckerberg ve Jobs un tek kiyafet stilinin nedeni,hergün ne giyeceklerine kafa yormamak, beyni meskul etmemek icinmis..adamlara bak..
Ben niye anlamayana efor sarf edeyim?
Iste Lotus Hanimcim..Bende ondan çok etkilendim. Dikkatleri dağılmasın diye özene bak demiştim. Birde sanki evde yaşam alanlarında dikkat dağıtacak teknolojik aletleri yok gibiydi. Ondan da çok etkilendim ben.
Sinaniyoruz Hocam..Çok şey beklememek insanlardan lazım @Süreyya hanım akıl ölçer çıksa ona göre muhatap olsak belki daha az üzülürüz
Özellikle sokak röportajı, kadın programları, bazı akrabalar. ..
Eğer düşüncemiz anlaşilmiyorsa ifade etmeye hiç gerek yok :d söz muhatabının idrakı ile değerlenirSinaniyoruz Hocam..
Ve galip gelen akil olacak..buna inancim tam..akla inanmak da cok paradoks oldu aslinda ama baska türlü nasil ifade edelim düsüncelerimizi?
Ortaya bombayi atip kacalim mi diyorsun?Eğer düşüncemiz anlaşilmiyorsa ifade etmeye hiç gerek yok :d söz muhatabının idrakı ile değerlenir
Yoksa boş teneke yapar, kendi söylediğimizi işitiriz teneke hala teneke kalır çiçeğim
Ortaya bombayi atip kacalim mi diyorsun?
Alan alir almayan kalir mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.