Kim Milyoner olmak ister’e katılsan forumdan kimi telefon jokerine yazdırırdın?

Xasthur

Yönetici
@Biggie

+iyi akşamlar hacı bi soru sorucam hazırmısın
- evet
+ dağların denizlere paralel olduğu yerler de genel de hang-
- c şıkkı son kararım
+ tamam da genel de han-
- a şıkkı son kararım
+ laaan!

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bi yemek ısmarlarsınız artık doğru cevaba yönlendirirsem..:D
yemek köpeğin olsun dicem ama nimete hakarekvari şeyler sölenmez bi de ezan da okunurken :honk:
restoran açarım hocam ben sana milyonu aldık mı, gerçi milyon da para mı :honk: neyse koyucaz artık üstüne üç beş bişiler :honk:

CipraLex

Gümüş Üye
Beni aramayin kurban olayim, telefon hep ucak modunda..
Wi-Fi calling diye bir şey vardı telefonda. Gerçi şuan da da var ama o zamanlar ne işe yaradığını bilmiyorum. Telefonu uçak moduna alıp sadece wi-fi sini açıyordum ve telefonda o sosyal medya senin bu sosyal medya benim yardırıyordum. Nasılsa kimse arayamayacakya....

Meğersem o iş öyle olmuyormuş. Wi-fi calling mevzusu açık olunca telefon internet üzerinden de normal şebekeye bağlı gibi aranabiliyormuş..:D Mevzuyu çözene kadar ne uğraşmıştım yaa..:D

Küboo

🎈
Board Admin
Wi-Fi calling diye bir şey vardı telefonda. Gerçi şuan da da var ama o zamanlar ne işe yaradığını bilmiyorum. Telefonu uçak moduna alıp sadece wi-fi sini açıyordum ve telefonda o sosyal medya senin bu sosyal medya benim yardırıyordum. Nasılsa kimse arayamayacakya....

Meğersem o iş öyle olmuyormuş. Wi-fi calling mevzusu açık olunca telefon internet üzerinden de normal şebekeye bağlı gibi aranabiliyormuş..:D Mevzuyu çözene kadar ne uğraşmıştım yaa..:D

Sanki etrafimdakilere söyleme bunu djsjjdkdj aramasinlar msj yeterli dhdjd

Üst Alt