Siteden arakladım konuya takip atmamışım bildirim gelmemiş Allah beni püğO yazıyı nasıl yazdın bıyıklı kedili yazı?
Kediyi bulamadım
Küçük bir kedi var çatının birinin üstünden bakıyor heee sen resme tıklamadan görünümyor mu demek istedin büyük monitörde belli oluyor telefondan bilemiyorum hihihibüyük resimde görüyorum küçük detayda yok bence
Gördüm en sağ üstteKüçük bir kedi var çatının birinin üstünden bakıyor heee sen resme tıklamadan görünümyor mu demek istedin büyük monitörde belli oluyor telefondan bilemiyorum hihihi
Tabiki senden kaçamazdıGördüm en sağ üstte
Oyun güzelmiş yeni oyunlar gelir mi ben bulamadım gerçi :))Siteden arakladım konuya takip atmamışım bildirim gelmemiş Allah beni püğ
Admin hile açmış kime şikayet edbilirim kjndfkjgfBuldumm
![]()
Oyun güzelmiş yeni oyunlar gelir mi ben bulamadım gerçi :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.