Kazıklanmanın Kaçınılmaz Olduğu Mekanlar

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
Bile bile girersiniz kapıdan içeriye

CaT

🎈
Board Admin
Evlilik denilen Mekan

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Herşeye hakettiği değerinden fazlasını verdiğimiz için hangi mekana gidersek gidelim kazıklanmış hissediyorum ben.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Tatil Köyü çarşıları

Eru

Platin Üye
Hadi yine iyisiniz size bir tüyo vereyim. Kazıklanacağınızı bazı mekanlarda zaten bilirsiniz. Turistik bölgelerde, eğlence mekanlarında falan bellidir yani. Ama bir takım mekanlar var ki, ucuz sanarsınız ama adisyonda geçirirler.

Dinlenme tesisleri. Eğer bir dinlenme tesisi mekanında masaların üzerinde açılmamış 1,5 litrelik su şişeleri varsa, o suyu içseniz de içmeseniz de size sokarlar. Fiyatlar da genelde daha coşkunidir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hadi yine iyisiniz size bir tüyo vereyim. Kazıklanacağınızı bazı mekanlarda zaten bilirsiniz. Turistik bölgelerde, eğlence mekanlarında falan bellidir yani. Ama bir takım mekanlar var ki, ucuz sanarsınız ama adisyonda geçirirler.

Dinlenme tesisleri. Eğer bir dinlenme tesisi mekanında masaların üzerinde açılmamış 1,5 litrelik su şişeleri varsa, o suyu içseniz de içmeseniz de size sokarlar. Fiyatlar da genelde daha coşkunidir.
Avm restoranları da aynı politikayı güdüyor artık maalesef

• sigara
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Avm restoranları da aynı politikayı güdüyor artık maalesef

Zaten Avrupa'dan bile pahalı oldu memleket, yurdumun güzel esnafı da sokma derdinde. Her yerden kazık yiyoruz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Zaten Avrupa'dan bile pahalı oldu memleket, yurdumun güzel esnafı da sokma derdinde. Her yerden kazık yiyoruz.
Seni alan yaşadı Eru. Mutfakta açsı, forumda beyefendisin :d Sen pişirirsin

• Haha

Eru

Platin Üye
Seni alan yaşadı Eru. Mutfakta açsı, forumda beyefendisin :d Sen pişirirsin

Sadece onlarla bitiyor mu sevgili Chen? :D

Bu ekonomik krizde sermaye de önemli. Sermayesi olan alsın beni. Malzeme varsa gerisini ben hallederim. :p

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sadece onlarla bitiyor mu sevgili Chen? :D

Bu ekonomik krizde sermaye de önemli. Sermayesi olan alsın beni. Malzeme varsa gerisini ben hallederim. :p
Bana göre hepsi gösteriş Eru.
Yaptığın düğünün şatafatlı oluşu, eşyaların pahalı oluşu vs hiçbiri de işine yaramayacak sırf millet görsün diye

Sana kalacak tek şey altınlardır kfkxkx (altın aşkımı sorgulamam)

Düğün salonu, gereksiz çekimler, nişan, yemekler, organizasyon ekipleri vs vs vs buraya harcayacağın parayla daha fazla altın alırsın :p üstüne de bi güzel gezer stresini atarsın. Evlilik de sermayedir batırmazsan

• Kalp

Eru

Platin Üye
Bana göre hepsi gösteriş Eru.
Yaptığın düğünün şatafatlı oluşu, eşyaların pahalı oluşu vs hiçbiri de işine yaramayacak sırf millet görsün diye

Sana kalacak tek şey altınlardır kfkxkx (altın aşkımı sorgulamam)

Düğün salonu, gereksiz çekimler, nişan, yemekler, organizasyon ekipleri vs vs vs buraya harcayacağın parayla daha fazla altın alırsın :p üstüne de bi güzel gezer stresini atarsın. Evlilik de sermayedir batırmazsan

Bana diyon bak ama sen daha esaslı çıktın görüyo musun? Bekar mısın sen?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben cimriliği sevmiyorum ya harcamayı çok seviyorum ama sadece sevdiğim biri ve kendi keyfim için jfjdjxj o yüzden düğün yüktür. Altın aşktır diyorum

• zany

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
  • Haha

Eru

Platin Üye
Ben cimriliği sevmiyorum ya harcamayı çok seviyorum ama sadece sevdiğim biri ve kendi keyfim için jfjdjxj o yüzden düğün yüktür. Altın aşktır diyorum

Ben de öyleyim. Zevkime bir şey alacaksam fiyatının önemi yok. Veya bir arkadaşımı dostumu ailemden birini mutlu edecekse ver yansın harcarım. Ama görgüsüzlük için para harcayamam asla.

Eru

Platin Üye
Bence denerken anlatırsan, onu kalbini kırmadan ele yedirene kadar koluna bilezik takarım kız de mfkxk

Öyle olmaz rastgele iş ya. Balık tutar gibi? Sen anlattın güzel geldin kulağıma. Ondan bir atış yaptım. He dersen gel ama yavaş yavaş dizeriz kollarını. :D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben de öyleyim. Zevkime bir şey alacaksam fiyatının önemi yok. Veya bir arkadaşımı dostumu ailemden birini mutlu edecekse ver yansın harcarım. Ama görgüsüzlük için para harcayamam asla.
Bu ipin ucu çok kaçmış 🚬 eskiden en fazla hediye olarak nikah şekeri verilirdi gelin damadın adı olurdu

Şimdi inanılmaz derece sözde, istemede, nişanda, düğünde, çeyizde her defasında organizasyonla çalişip bi sürü hediyelikler süslemeler hazırlanıyor ve yarım saat 1 saatte kıyafet değiştiriyorlar. Özel kıyafetler ayyy bilemiyorum gerek var mı.
Düğün amacından çıkıyor. İnsanların toplayıp düğün sahibine takarak destek olması gerekirken, düğün sahibi gereksiz harcamaya ve bunları adet diye yutturmaya başladı

• sigara
Üst Alt