Bile bile girersiniz kapıdan içeriye
Avm restoranları da aynı politikayı güdüyor artık maalesefHadi yine iyisiniz size bir tüyo vereyim. Kazıklanacağınızı bazı mekanlarda zaten bilirsiniz. Turistik bölgelerde, eğlence mekanlarında falan bellidir yani. Ama bir takım mekanlar var ki, ucuz sanarsınız ama adisyonda geçirirler.
Dinlenme tesisleri. Eğer bir dinlenme tesisi mekanında masaların üzerinde açılmamış 1,5 litrelik su şişeleri varsa, o suyu içseniz de içmeseniz de size sokarlar. Fiyatlar da genelde daha coşkunidir.
Avm restoranları da aynı politikayı güdüyor artık maalesef
Seni alan yaşadı Eru. Mutfakta açsı, forumda beyefendisin :d Sen pişirirsinZaten Avrupa'dan bile pahalı oldu memleket, yurdumun güzel esnafı da sokma derdinde. Her yerden kazık yiyoruz.
Seni alan yaşadı Eru. Mutfakta açsı, forumda beyefendisin :d Sen pişirirsin
Bana göre hepsi gösteriş Eru.Sadece onlarla bitiyor mu sevgili Chen?
Bu ekonomik krizde sermaye de önemli. Sermayesi olan alsın beni. Malzeme varsa gerisini ben hallederim.![]()
Bana göre hepsi gösteriş Eru.
Yaptığın düğünün şatafatlı oluşu, eşyaların pahalı oluşu vs hiçbiri de işine yaramayacak sırf millet görsün diye
Sana kalacak tek şey altınlardır kfkxkx (altın aşkımı sorgulamam)
Düğün salonu, gereksiz çekimler, nişan, yemekler, organizasyon ekipleri vs vs vs buraya harcayacağın parayla daha fazla altın alırsınüstüne de bi güzel gezer stresini atarsın. Evlilik de sermayedir batırmazsan
Benden olmaz nfxjxjBana diyon bak ama sen daha esaslı çıktın görüyo musun? Bekar mısın sen?
Bir deneyeyim dedim. Kısmet.Benden olmaz nfxjxj
Bence denerken anlatırsan, onu kalbini kırmadan ele yedirene kadar koluna bilezik takarım kız de mfkxkBir deneyeyim dedim. Kısmet.![]()
Ben cimriliği sevmiyorum ya harcamayı çok seviyorum ama sadece sevdiğim biri ve kendi keyfim için jfjdjxj o yüzden düğün yüktür. Altın aşktır diyorum
Bence denerken anlatırsan, onu kalbini kırmadan ele yedirene kadar koluna bilezik takarım kız de mfkxk
Bu ipin ucu çok kaçmış 🚬 eskiden en fazla hediye olarak nikah şekeri verilirdi gelin damadın adı olurduBen de öyleyim. Zevkime bir şey alacaksam fiyatının önemi yok. Veya bir arkadaşımı dostumu ailemden birini mutlu edecekse ver yansın harcarım. Ama görgüsüzlük için para harcayamam asla.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.