Işınlanma özelliği var forumunPardon da ben en son üye silme konusunda değil miydim?
Sizin sert mizaciniz var hocam,bu konuya mesaj yazmaniz bile bir lutuf.Gülmedim.
Ne tur capslar istiyorsunuz hocam?Bos vakitlerde halledeyim.@Frithjof bey başka capsleriniz varsa bizimle paylaşın lütfen
Ahh bilemiyorum bazı konulara capsli cevaplar verebilirsin :d hayal dünyana bırakıyorum bu yelpaze genişliğiniNe tur capslar istiyorsunuz hocam?Bos vakitlerde halledeyim.
Cok serbest bir alan olusturdunuz. :)Ahh bilemiyorum bazı konulara capsli cevaplar verebilirsin :d hayal dünyana bırakıyorum bu yelpaze genişliğini
Ben söyleyeceğimi söyledim gerisi sana kalmiştir demek@Chen hanim kinayeli gulucuk atiyorsunuz.Nedir bunun alamet-i farikasi. :)
Ben de anlayacagimi anladim.Bakacagim uygun vakitlerde. :)Ben söyleyeceğimi söyledim gerisi sana kalmiştir demek
Ekli dosyayı görüntüle 6917
Ekli dosyayı görüntüle 6918
Ekli dosyayı görüntüle 6920
Bunlar nasıl hocam ilerisi için gelişme var mı? :))
@Serçe @demeter @Chen
Defaatle güzel olduğumu belirttim ve koyduğunuz resim bıyıklı İbrahim Tatlıses mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.