Soru Kariyer İçin İlişkiyi / Evliliği Ertelemek: Aşk mı, Gelecek mi?

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Partneriniz yurt dışından ya da hayallerindeki şirketten muazzam bir iş teklifi aldı. Ancak bu teklifi kabul ederse en az 3 yıl boyunca uzak mesafe ilişkisi yaşamak zorundasınız ya da evlilik planlarınız tamamen ertelenecek. Partnerinizin gözünü kırpmadan "Kariyerim her şeyden önce gelir" diyerek bavulunu toplaması aşkın eksikliğini mi gösterir, yoksa "Bencil olma, geleceğimizi kuruyorum" vizyonu mudur?

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Boş kariyerlere karşıyım, paraya çevrilmeyen her şey gereksiz. Ne kariyeri, dünyayı mı kurtaracak.. iki diploma falan alacak diye ilişkiyi riske atmam.. ama maddi anlamda güzel bir getirisi var, geleceği garanti altına alacak bir şey olursa evet ilişki bekleyebilir.
Kariyerim her şeyden önce gelir diyen manitoya, hadi lan işine deriz.

• Wow
Tepkiler: Tuz

Psinoza

Altın Üye
kariyer önemli elbette fakat bana kalırsa kariyeri için belli bir emek çaba zaman harcayanlar vaktinde yaşanması gereken şeyleri hep ötelediklerinden çoğu zaman "şeyleri kaçırdım" ile ömrü bitiriyor.
geriye ise "hayatı yaşamadım hep çalıştım" mızmızlanması kalıyor...

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Aşk insana yük mu ki kariyerle birlikte yürütmesin?
Üstelik kariyer için fazla çalışmak gerek bu gibi durumda sosyal çevreye vakit kalmıyor amaaaa sevdigin stresini alabilir

Run

mahşerin beşinci atlısı
Gümüş Üye
Aşk insana yük mu ki kariyerle birlikte yürütmesin?
Üstelik kariyer için fazla çalışmak gerek bu gibi durumda sosyal çevreye vakit kalmıyor amaaaa sevdigin stresini alabilir
Konu öyle değil canım.. senin manito kariyer yapmam lazım deyip hop Almanya'ya gidiyor.. Master yapacağım, yok yüksek lisans vs. Orada başka bıldırcınlar falan, yok etkinlik, yok kahve içiyoruz falan fıstık.. sen de evde komşularla kısır ye ahahah.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Konu öyle değil canım.. senin manito kariyer yapmam lazım deyip hop Almanya'ya gidiyor.. Master yapacağım, yok yüksek lisans vs. Orada başka bıldırcınlar falan, yok etkinlik, yok kahve içiyoruz falan fıstık.. sen de evde komşularla kısır ye ahahah.
Niyeymis beni de götürsün birlikte egleniriz bildircanlarla ben daha iyi ucururum bildircinlardan

Alice

Platin Üye
Ertelenmesi gerek gün geliyor kimse hayatınızdan çalınan vakte değmiyor

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben aşk kadınıyım eros gelse görse atam der elimi öper öyle

İlk okulda Türkçe hocası sormuştu aşk mı sağlık mı para mı o zamanda aşk demiştim
Benim aklımda hep ruh eşimi bulmak vardı
Belki mantıklı değil belki riskli falan hepsi kabulum acı çekmekten korkan aşık olmasın
Öyle programla risk hesapları ile mantık yürüterek aşk olmaz zaten
Sabit bir gelirim olduğu gün tüm vaktimi eşimle gezerek oyun oynayarak eğlenerek geçiricem

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
kariyerde bir halta yaramıyor manitada hep stres

Üst Alt