Kankanın sana aşık olması

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hiç başıma gelmedi. başıma gelmeyen nadir olaylardan biridir. belki de olmuştur ama hiç belli etmedi beynine vurduklarım :honk:
ulan nası bi insanım kankalarım bile aşık olmadı bana :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Senin öyle baktığının sana bakacağının garantisi var mı :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Sevgili olabilmek için sınav yapılsın, puanı yetmeyen sevgili olmasın :honk:

Xasthur

Yönetici
Kanka evresine geçmissek o eşik çoktan atlanmıştır , sonradan anlayamıcak kadar erken farkederim zaten. Kanka olduk demek sınır çizmektir dostluk arkadaşlık farklı şekil de belli olur zaten. Kanka cümlesinin kendisi zaten çok ucu açık bir politikadır. Kapı aralık demek demektir. Dostluk ve arkadaşlık ile pek bağdaştırmıyorum karşı cinste. Arkadaş , dost olunur ama kanka faktörü ülke de yanlış biliniyor bence...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kanka evresine geçmissek o eşik çoktan atlanmıştır , sonradan anlayamıcak kadar erken farkederim zaten. Kanka olduk demek sınır çizmektir dostluk arkadaşlık farklı şekil de belli olur zaten. Kanka cümlesinin kendisi zaten çok ucu açık bir politikadır. Kapı aralık demek demektir. Dostluk ve arkadaşlık ile pek bağdaştırmıyorum karşı cinste. Arkadaş , dost olunur ama kanka faktörü ülke de yanlış biliniyor bence...
Doğrusu nasıl pekı

Nobody

Teknik Admin
Kanka kelimesi çok vıcık vıcık bir kelime içinden herşey çıkabiliyor.

Xasthur

Yönetici
Doğrusu nasıl pekı
ruhsar dizisinde çıkmış bir terim mahsar ve müfit`in bir birlerine söylediği bir şey`di , onun evvelinde kan kardeşi olarak işte çocukken parmakları kesip söz verelim gibi bir şeydi. Müfit ve mahsarın kankalık seviyesi buna örnek. Bir nevi legal suç ortağı olmaktır. Hitap şeklidir , anlamını yitirmiştir daha doğrusu dejenere olmuş bir kavramdır. Olası durumunuda bir yaşayıcı olarak lotus zaten yukarıda söylemiş

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Berbat ötesi bir durum, bütün dengeler bozuluyor.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
eğer bir erkek kadın geçekten ama gerçekten dost arkadaş kanka falan olabiliyorsa (asla olmaz demiyorum ) o halde bu iki kişide biri muhtelemen çok çirkindir , kadın sağlamsa olsa er kişi illa ki yazılır , er kişi sağlamsa kadın kişide yazılır ama biraz zaman alabilir , velhasıl iş arkadaşı olur , okul arkadaşı olur , ama önü açık bir arkadaştır sadece , şunu artık herkes anlasın kadın erkek dostuğu yalandır.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Her tokat fiziken atılmaz. Bunu söylemeye cesaret edilmesi bile geriyor beni.

chevy

Gümüş Üye
kankanın nasıl bir şeye benzediği ile alakalı bir şey aslında. erkekler için mesela; bunu fayda durumuna çevirmek gibi bir durum söz konusu olabiliyor.

Üst Alt