Soru Kadınları Nasıl Memnun Edersiniz?

Alice

Altın Üye
Hediyeler. Net. Onu çok iyi dinleyip size verdiği gizli mesajları doğru anlamanız gerekir

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İnanmıyorum aşka ve sevgi yalanlarına :honk: çok para derin aşk yalanlarını yemiyorum ben:honk:
Sen kimseyi hesap kitap yapmadan sevmiyon o zaman kimseye inanmasan bile kendine inanırdın diğer türlü
İyi biri diyip karşılık beklemeden hal hatır sorduğun kimsede mi yok yahu

rick

Bronz Üye
Hediyelere boğun, ona değerli ve diğerlerinden farkli oldugunu hissettirecek hediyeler tabi

bunun dışında çevresini de etkilemeniz gerektiği için karakterinizde zamana göre onemli... iki arkadaşı sizin hakkınızda gık dese bile yürümez

dinamickaygısız

Platin Üye
Sen kimseyi hesap kitap yapmadan sevmiyon o zaman kimseye inanmasan bile kendine inanırdın diğer türlü
İyi biri diyip karşılık beklemeden hal hatır sorduğun kimsede mi yok yahu
Geçmediğimiz öğreti kalmadı. Yiyemiyorum hiç bir söyleneni :honk: Olmamı ya centilmenlik yapıyorum bazen bayanlara. Sonra diyorum bu kumaş bana ait değil.:honk:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kendimizi gerçekleştirip mutlu olmanın yolunu bulalım. Kimse için uğraşmam ben artık :honk:
yaw o başka o tercih ve saygı duyarım yani
Benim gönlümden geçerek paylaşmak istediğim eleştir tamam ama her gün kötüyü görüp dillendirmekte seni tüketiyor farkına vardın mı diyorum.
Güzel bir şey seç onu konuşalım yahu

Üst Alt