Kadın Kılığına Girip Kızının Sevgilisine Randevu Verdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Olay, 19 Mayıs 2022 günü saat 23.30 sıralarında Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mesut Toprak (37), 17 yaşındaki kızı D.T.'nin İsmail Y. (25) ile sevgili olduğunu öğrendi.

Toprak’ın kızından ayrılmasını istediği İsmail Y., kıza cep telefonundan mesaj atıp, aramaya devam etti. Bunun üzerine Toprak, ‘Ahsen' ismiyle sahte bir genç kadın sosyal medya hesabı oluşturup, İsmail Y. ile görüşmeye başladı.

Toprak, bu hesap üzerinden İsmail Y.'yi “Cansu isminde bir arkadaşım var. Seninle tanışmak istiyor” diyerek oturduğu mahalleye çağırdı. İsmail Y. ise Cansu isminde kişiyle buluşacağını zannedip, arkadaşları Muhammet Emin Ö. (21) ve İbrahim A. (24) ile birlikte otomobille Toprak'ın söylediği sokağa gitti.

SİLAHINI ÇEKİP ARABAYA ATEŞ ETTİ

Elinde tabancayla sokakta bekleyen Toprak, İsmail Y.'nin geldiğini görünce peş peşe ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar otomobile isabet etmedi.

Bu sırada İsmail Y.'nin yanındaki Muhammet Emin Ö. de torpido gözündeki tabancayla otomobilden ateş açtı. Zanlının tabancasından çıkan kurşunlar, Toprak'ın bacağına ve başına isabet etti.

Toprak kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı üzerine sokağa giden sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Toprak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise kimliklerini belirlediği şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüpheliler, adreslerine yapılan eş zamanlı baskınlarda gözaltına alındı.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDILAR

Emniyete götürülen şüphelilerden İsmail Y., “İnternet üzerinden Cansu isminde bir kadınla tanıştım. Buluşmak istediğini belirtince, söylediği adrese gittim. Sokakta bekleyen bir kadın görmeyince hızlıca ayrıldım. Bu sırada bir kişi tabancayla ateş açtı. Otomobilin torpidosunda tabanca vardı. Muhammet de onu alıp, sıktı. Sonra da tabancayı bana verdi” dedi.

İsmail Y.'nin tabancayı verdiği diğer arkadaşı Mustafa B. de (24) gözaltına alındı.
Katil zanlısı Muhammet Emin Ö. ise “İsmail, kız arkadaşıyla buluşacağını söyledi. Hep birlikte söylediği adrese gittik. Sokakta silah sesleri geldi ancak kimin sıktığını bilmiyorum” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammet Emin Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, İsmail Y., İbrahim A. ile Mesut B. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

alcatraz

🍻
Moderatör
okurken şeyi hayal ettim.
".... akabinde bu giyim ve yaşama çabucak ısınan şahıs cocuga kendisi de aşık olunca işler karıştı..."

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Okurken ben her şeyi çok kariştirdim

alcatraz

🍻
Moderatör
Okurken ben her şeyi çok kariştirdim
evet yaa. kitaba ortasından başlamış gibi hissetmiştim bende. sonradan karakterleri ben canladırıp isim kısımlarını okumaktan vazgecince oturdu senaryo :d

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
evet yaa. kitaba ortasından başlamış gibi hissetmiştim bende. sonradan karakterleri ben canladırıp isim kısımlarını okumaktan vazgecince oturdu senaryo :d
Ben de okuyorum Toprak kimdi ya dur Bi daha baştan okuyum diye diye fjdjjdjd

alcatraz

🍻
Moderatör
bi de şuna takıldım. isimler hep farklı yerlerden kısaltılmış. tuhaf geldi gözüme :D d.t diyo ismail y. ile devam ediyor ama öncesinde de mesut topraaamm diye eklemiş :T: istikrar 0,00
Olay, 19 Mayıs 2022 günü saat 23.30 sıralarında Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mesut Toprak (37), 17 yaşındaki kızı D.T.'nin İsmail Y. (25) ile sevgili olduğunu öğrendi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bi de şuna takıldım. isimler hep farklı yerlerden kısaltılmış. tuhaf geldi gözüme :D d.t diyo ismail y. ile devam ediyor ama öncesinde de mesut topraaamm diye eklemiş :T: istikrar 0,00
Yani demek ki biz okuduğunuzu anlayabiliyoruz haberde Bi tuhaflık var

Diemti

Bronz Üye
Kızını kurtarmaya çalışırken canını kaybeden koca yürekli baba, seni unutmayacağız. : d

uchiha

Haybeden..
Altın Üye
ahsen diye hesap açıp aysunu teklif edince adamlar silahla gelmiş

Üst Alt