nası buldun 3 saattir bulamadım ben
16saniye falan sürdü.nası buldun 3 saattir bulamadım ben((
iyi de neden çarpıyoruz16saniye falan sürdü.
İki sayıyı çarpıyorsun baştakini ekliyorsun.
1x4+1 =5 gibi
8x11+8=96
olm sen bile gördün ben göremedim yaa 🚬galiba 96
sen bile derken.......................................olm sen bile gördün ben göremedim yaa 🚬
hadi o zaman açtım, ama şu an da mantıksız geliyor yani![]()
takıldığın noktaya bakar mısınnnsen bile derken.......................................
evet.takıldığın noktaya bakar mısınnn
konumuz bu mu şimdiii![]()
???????????????????????????sen bile derken.......................................
üzüyorsun beniievet.
???????????????????????????
çabuk gönlümü alüzüyorsun benii((((
gel barışalımmmçabuk gönlümü al![]()
özür dilemeye çalışırken bile cümlelerin kendine doğrugel barışalımmm
sen bana küsebilemezsinnn
çünkü sen beni çok seviyorsunn![]()
çok mutsuzummmmözür dilemeye çalışırken bile cümlelerin kendine doğru
bu sayılmaz................
deme öyle ağzına vurarım.çok mutsuzummmm(((
keşke ölsemm
kimseyi de üzmemiş olurum hem((
ben karar verdim kanks sanırım ben kafayı yedim, zaten iyi de direndim.. bu konuda konkordato ilan etmeye gidiyorumdeme öyle ağzına vurarım.
çünkü en yakın kankijumpingler saçmalama anında acil yaşam destek ünitesi olarak ağzı vurarım çekicini kullanır.
çünkü beni çok seviyorsun o yüzden de vurarım
hayatında ilk defa yalnız kalmıyorsunben karar verdim kanks sanırım ben kafayı yedim, zaten iyi de direndim.. bu konuda konkordato ilan etmeye gidiyorum(((
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.