Izlenebilir Öneriler Film/Dizi Vb

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Merhaba...
Biraz vakit var, bir seyler izlemek istiyorum..karar veremiyorum..
Bu konu basligi altinda önerilerinize acigim..
Simdiden tesekkürler..

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
şimdi buraya "kudüs fatihi Selehattin Eyyubi" yazcam , arkasına adı sanı duyulmamış italyan menseili sanat filmleri yazıp beni mahçup etmeyin

Vera

Altın Üye
Bende bugün yarın izlemeyi planladığım bir mini dizi var. İlgini çekerse adı DOPESİCK. OxyContin'in üretici firma tarafından hazırlanan ilacın nasıl pazarlandığını ve ilacın insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bende bugün yarın izlemeyi planladığım bir mini dizi var. İlgini çekerse adı DOPESİCK. OxyContin'in üretici firma tarafından hazırlanan ilacın nasıl pazarlandığını ve ilacın insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor.
Bunu netflix de önermisti bana..
Ama o covid asilarindan olusan travmayi halen atlatamadigim icin, izlemeyi erteliyorum sürekli..
Not:asi olmadim

Vera

Altın Üye
Bunu netflix de önermisti bana..
Ama o covid asilarindan olusan travmayi halen atlatamadigim icin, izlemeyi erteliyorum sürekli..
Not:asi olmadim
Konu ağrı kesiciden bağımlılık olunca çok merak ediyorum. Bizi nasıl kandırmışlar bakmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta Another Round izledim. Sakin, hızlı akmayan filmler seviyorsan güzeldi. Yoksa izleme sıkar:)

chevy

Gümüş Üye
Ozark’a başladım. 1.bölüm izledim. Saracak gibi ama 2.bölüme bir türlü geçme motivasyonu bulamadım

Üst Alt