Evet evet evet teşekkür ederimCiddi mi?
NMY.
Teşekkürler ayın konuğuSağlıklı mutlu yıllar diliyorum iyi ki doğmuşsun sen :)
Off seksiNice sağlıklı yıllara
Kaçak nerdesinSağlıklı mutlu yıllar diliyorum
Aaaaaaa teşekkür ederimİyi ki doğdun ve arkadaşımız oldun canım ❤️
![]()
1 ocakta doğmaz kimse sıkma şimdi
nice yeni yıllara sağlık sıhhat mutluluk ve KOCA getirsin sana 2024
Teşekkürler incirli kurabiyemMutlu yillar fluf
Hep beraber mutlu yaşlara erelim@Fluffy , sevdiklerinle nice mutlu senelere 😘😘
Teşekkürler yakışıklıDoğum günün kutlu olsun
Yaaaaa teşekkür ederim :**Mutlu yıllar, güzel yaşlar tatlım.
Teşekkürler Elazığlımnice yaşlara iyi ki doğdun :)
Saçındaki tülbent olayım sarılıp boğazına dolanayım iste kyk borcun olayımmutlu yıllar cano......![]()
Seninle yaşlanılmaz gençleşilir hiç ayrılma burdanFluffy iyi ki dogdun mutlu yillar.yeni yasinda huzur basariyi basari mutlulugu kovalasin mutluluk ta senin pesini birakmasin emi.....
Aşk kokulum teşekkür ederimbitanem fluffy doğum günün kutlu olsun. gönlünce bir sene ve gönlünce bir yaş temenni ederim. her şey güzel olsun öbüyorum çok seni
Hoş geldiniz teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar dilerim![]()
Sahte o gerçeğini ben de bilmiyorum ama Ocak'tırMutlu yıllar fluffy forumcak 1 ocakta doğmuşuz bu bir raslantı olamaz..
![]()
Teşekkürler beyefendiMutlu yıllar olsun insaAllah 🤲
Şans işte bu ana denk getirmek için çok uğraştılarBu gün çoğu kişinin doğum günü. Nasıl şans ama.
Teşekkürlerİyi ki doğdun tatlış
İçinden erkek dansöz çıkmazsa kabul etmem
Evet şans. Doğum günün kutlu olsun bu arada.Şans işte bu ana denk getirmek için çok uğraştılar
Nasıl tatlısın, teşekkürlerEvet şans. Doğum günün kutlu olsun bu arada.
Ben büyüdüm, sen de büyü evlencem ben senle evimi toplarsın düzene sokarsın![]()
Happy birthday fluffy![]()
Teşekkürler canım serumNice senelere doğum günün kutlu olsun.
Canımmmm teşekkür ederimMutlu yaşların olsun hep 🌸
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.