daha kolayı.. iyi şaplak atan birini bulacan o zaman... müzik kulağı möhim değil..Demek ki Ne ṣaplak atabiliyorum ne de müzik kulagim var 😁
daha kolayı.. iyi şaplak atan birini bulacan o zaman... müzik kulağı möhim değil..
Özel ders veririm canım merak etme.. karpuz benim uzmanlık alanım..Ṣaplak atmayi ögrenmek daha kolay....
Özel ders veririm canım merak etme.. karpuz benim uzmanlık alanım..
öyle kolay değil... döver gibi değil sever gibi... sevgini katacaksın, tatlı bir can yakıcılığı olacak...şaplak atmak büyük maharet ister...Ṣaplak atmayi ögrenmek daha kolay....
tabii.. d.bakır bu işin piridir. sonra adana gelir...Hal böyleyken en iyi şaplağı Diyarbakır'lilar mı atara getiriyorsun lafı psikom 😁
öyle kolay değil... döver gibi değil sever gibi... sevgini katacaksın, tatlı bir can yakıcılığı olacak...şaplak atmak büyük maharet ister...
Konuyu bir tek benim anlamış olmam hahakonu karpuz diil ama peki seç bakalım ;p
zekana şapka çıkarıyorum.....maşş 🧿Konuyu bir tek benim anlamış olmam haha![]()
Özel ders veririm canım merak etme.. karpuz benim uzmanlık alanım..
kaliteli bilgi. tşkGörme yetisi doğuştan olmayan küçük bir kız müzikle uğraşıyor ve videoda tatlı karpuzun bir notası olduğu söylüyordu. Karpuza vurduğunda müzik kulağı iyi olan kız 2 notayi isittiginde bu tatlı demişti ve tatlı çıkmıştı :)
Bir uzvun işlevinin olamamasınin diğer uzuvlar üzerindeki etkisi ... Bu hayret verici
Ve biraz da potansiyelini fark edebilip bunu geliştirmek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.