Doğum günün kutlu olsun plu, en güzel hikayelerin kahramanı olacaksın ben inanıyorum. Ama burada ama orada 😋
Yaniii mutlu yıllar yay kişisi seviyoruz seni

Yaniii mutlu yıllar yay kişisi seviyoruz seni

YaaaDoğum günün kutlu olsun plu, en güzel hikayelerin kahramanı olacaksın ben inanıyorum. Ama burada ama orada 😋
Yaniii mutlu yıllar yay kişisi seviyoruz seni![]()
![]()
Benim kalbim temiz bebeyimmmYaaagerçekten de şuan ilk sen kutladın 🌸
Güzel dileklerin içinde ayrı teşekkür ederim canım 🥰🥰
Bende seni seviyorumm![]()
O güzel kalbinden öperim ben seniiinBenim kalbim temiz bebeyimmm
kero der ve yapar 😋
Çok teşekkür ederim inşallah 🙂pluviofil dogum gununuz kutlu olsun.... dertleriniz sonbahar yaprakları gibi dökülüp giderken mutluluklarınız everest kadar büyük olsun........
![]()
Hayatının bundan sonrası kalanından daha güzel olsun
Ömrün güzel olsun
Teşekkür ederim 🙂Doğum günün kutlu olsun, uyuyamayan güzel![]()
Evet ya çok şekeerr 🥰Pasta çok güzel değil mi yaa pembiş pembişş![]()
İnşallah çok teşekkür ederim 🤗😇
Çok ama çok teşekkür ederim ☺️Sağlıkla, huzurla, mutlulukla nice yaşlara Pluviofil.: )
Teşekkür ederim ☺️Doğum gününü kutluyor, sağlıklı nice güzel yıllar diliyorum @Pluviofil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.