İlk kez bu kadar net hissediyorum ama korkularım da var. Daha önce bu noktaya gelen oldu mu?
Bir iş bulmadan bir işi bırakma çok çektim düzenin etkileniyorİlk kez bu kadar net hissediyorum ama korkularım da var. Daha önce bu noktaya gelen oldu mu?
Öyle oluyor ki sinirlerim zıplıyor ani karar verebilirimBir iş bulmadan bir işi bırakma çok çektim düzenin etkileniyor
Sistem kötü emin gündüzBende yıllardır istifa planları yapıyorum ama dışarıda işini ayarlamadan çıkmak boşluğa düşmemize sebep olur. Önce emniyet, sonra hareket![]()
Çalışmazsam zenginlik eriyip bitecekHayallerimde ultra zengin kız olarak düşündüğüm kişinin iş hayatı problemlerini dinlemişimdir 🤪
yeni iş için eskisini bırakırsan bir gün yeni işin de seni yeni eleman için kovarBir iş bulmadan bir işi bırakma çok çektim düzenin etkileniyor
Zenginlikle fakirliği aynı anda nasıl yaşadın bu kısmı açıklar mısın FrenkBen bıraktım ve verdiğim en güzel karardı...
O zenginliğimden eser yok ama o fakirliğimden de eser yok...
Sana göre öncelikler neler bunu bir gözden geçir ve ona göre hareket et derim.
sadece bir sinir öfke patlaması ile verilecek bir karar değil
yeni iş için eskisini bırakırsan bir gün yeni işin de seni yeni eleman için kovar
Zenginlikle fakirliği aynı anda nasıl yaşadın bu kısmı açıklar mısın Frenk
Parasal ruhsal aşksal sağlıksal zenginlik beyyyfendineyin zengini neyin fakiri olacağına kara vermen gerekebiliyor hayatta bir şeyin zengini iken farklı bir değerin fakiri olabilirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.