Soru Insanları Sanata Ihtiyaci Olduklarini Düsünüyor musun?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Düşünmüyorum. Anlamazlar. Bir kadan bir dal gülü gereksiz gören mahlukat, ana babasına saygı duymayan mahluk, evladına acımayan mahluk sanat öğrense ne olacak? Ufak çocukları tcz eden it soyuna sanatı sokacaksın yine anlamsız bakar

forumtutkunu

Elmas Üye
Düşünmüyorum. Anlamazlar. Bir kadan bir dal gülü gereksiz gören mahlukat, ana babasına saygı duymayan mahluk, evladına acımayan mahluk sanat öğrense ne olacak? Ufak çocukları tcz eden it soyuna sanatı sokacaksın yine anlamsız bakar
Arada yine erkekleri gömmüşsün. Bir çiçek değil bence mevzu bazı kadınlar standartlarını erkekle yükseltme peşindeler. Sağlıklı bireysel ilişki söylemleri yok. Sanat konusunda bile erkekler gömüldü :p

Cherry

Elmas Üye
Sanat, kelimelere sigmayan hisleri ifade etmenin yolu olur. Bir sarki , bir resim ya da bir siir, icimizdekini bizden önce dile getirir.
Bir seyde kendimi bulmayi cok seviyorum.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Arada yine erkekleri gömmüşsün. Bir çiçek değil bence mevzu bazı kadınlar standartlarını erkekle yükseltme peşindeler. Sağlıklı bireysel ilişki söylemleri yok. Sanat konusunda bile erkekler gömüldü :p
Sen benim kültür mantarımsın bebilotaam kendini eziksu erkeklerle bir tutma

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
sanat ihtyacimiz oldgu icinn degil birilerinin hayati idrak etme bicimi oldugu ici ortaya cikar ve bunun aslinda bizimle bi ilgisi yoktur hatta sanatcinin kendisyle bile bi ilgisi yoktur ( sonucu bakimindan ) , bu haliyle ihtiyac diyemeyiz.
lakin hayal kurabilmek ve yasamadgimiz duygulari belki hic yasayamayacaklarimizi bile deneyimlememiz icin tek yoldur bu.
hayal kurdukca evrende dogal haliyle bulunmayan bir seye bakmak bir seyi duymak ona turlu anlamlar yuklemek artik hangi hiselri uyandryorsa kisi de.. bu yonuyle önemli bi ihtiyac.

Nepella

𝓔💕𝓗
Bronz Üye
Bizim milletimiz hep sanat olsa ne olur :d o kadar çok şey eksikki, sanatın varlığı belli olmaz

Üst Alt