Doğuştan bazı kişisel özellikleri olabilir ama belirli özellikler hariç çoğunun nasıl şekilleneceği yaşadığı ortamlar ve olaylardır diye tahmin edebilirim.insanoğlu doğuştan mı kötüdür
yoksa büyüdüğü ortam, maruz kaldıkları hayat şartlarımı kötü yapar
Olabilir ama suçun çok yüksek olduğu ve o ortamdan kurtulma şansının az olduğu bir durumda sence kötülük hala bir tercihmidir ne düşünüyorsun?Kötü olmak bir tercihtir.
Zor değildi bende tercih edebilirdim. Etmedim.
33 yaşıma hiç kötülük görmeden gelmiş olmam mümkün mü ?Olabilir ama suçun çok yüksek olduğu ve o ortamdan kurtulma şansının az olduğu bir durumda sence kötülük hala bir tercihmidir ne düşünüyorsun?
Değil ama ne seviyede gördün ve ne kadar yakınındaydı?33 yaşıma hiç kötülük görmeden gelmiş olmam mümkün mü ?
Özel soru cevaplanası değil :)Değil ama ne seviyede gördün ve ne kadar yakınındaydı?
Bekle akşam hepsine cevap vermeye çalışacağım şimdi işim var.Özel soru cevaplanası değil :)
Fikrimi değiştirebileceğin bir şey yazacağını düşünmüyorum.
Eğer farkındalık yaratmak istiyorsan soru yerine cevaplar vermelisin :)
Kolay gelsinBekle akşam hepsine cevap vermeye çalışacağım şimdi işim var.
Sağol.Kolay gelsin
- nesi özel soru?Özel soru cevaplanası değil :)
Fikrimi değiştirebileceğin bir şey yazacağını düşünmüyorum.
Eğer farkındalık yaratmak istiyorsan soru yerine cevaplar vermelisin :)
Neden ne seviye kötülük gördüğümü yakınlığı kimdendi anlatayım- nesi özel soru?
- fikrin değişmeyebilir bu olası bir şey
- cevap vermek için soru sordum belki?
Şimdi bakınca soru sanki senin bireysel olarak ne gördüğünü sormuşum gibi olmuş ama benim sorduğum şey oturduğun veya önceden oturduğun yerin yakınlarında suç varmı varsa ne kadar var anlamında sordum veya olanakları ne kadar vardı bireysel olarak ne gördüğün değil yani sorduğum.Neden ne seviye kötülük gördüğümü yakınlığı kimdendi anlatayım
Her yerde ailevi sorunlarınızı anlatıyor musunuz :S nesi özel derken baya özel çok özel
sorduğunuz sorunun daha ne kadar kötü cevaplanabileceğinden habersizsiniz 🤷♀️🤷♀️
Ben kişisel soru algıladım ya ondan şaşırdım zatiŞimdi bakınca soru sanki senin bireysel olarak ne gördüğünü sormuşum gibi olmuş ama benim sorduğum şey oturduğun veya önceden oturduğun yerin yakınlarında suç varmı varsa ne kadar var anlamında sordum veya olanakları ne kadar vardı bireysel olarak ne gördüğün değil yani sorduğum.
Ortalama bir yerde oturuyordun diyelim iyi bir çevreyle ve aileyle otuduğun yerde kötü olman daha az olası olurdu ama oturduğun yerin çevresi gerçekten kötü ve ailende sorunlu diyelim o zaman iyi olman daha az olası olurdu çünkü ailen ve çevren sorunlu olduğu için görüp anladığın şeylerinde sorunlu olma ihtimali çok yüksek bu ihtimallerin değişme olasılığı var ama aynı kalması durumunda sonuç aşağı yukarı bellidir.Ben kişisel soru algıladım ya ondan şaşırdım zati
vardı ya çok iyi güzel şeylerde vardı en kötüsüde vardı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.