S
Serçe

Bence utanç verici bişey ya teklif etsem küfür gibi gelir adama ama etmesen ilk buluşma da para harcadı. Mesela Pelinsular bunu hiç düşünmez Sjsjs
Yürü be chen , valla ilk zamanlar bende ödemem jsjsjsjs ileriki zamanlarda olabilirYaa arkadaşlar hesabı erkek öder
Kızlar ödemez yeni yeni icat çıkartmayın başimiza
İleriki zamanlarda da kocan olacak hesaptan daha fazlasını ödeyecek yemekten çikinca alişveriş de yapacaksınız dksms yine o ödeyecekYürü be chen , valla ilk zamanlar bende ödemem jsjsjsjs ileriki zamanlarda olabilir
Kimse ilk yemeğe çıktığı ile evlenmez Chen : Dİleriki zamanlarda da kocan olacak hesaptan daha fazlasını ödeyecek yemekten çikinca alişveriş de yapacaksınız dksms yine o ödeyecek
Niyetimiz ciddi @Serçe hanımciğim kfjxjxjzsKimse ilk yemeğe çıktığı ile evlenmez Chen : D
Hemen abiye almaya gidiyorum dantelli SjsjsjNiyetimiz ciddi @Serçe hanımciğim kfjxjxjzs
Simli pullu olmasına özen göster lütfenHemen abiye almaya gidiyorum dantelli Sjsjsj
Taşlı tuşlu SjsjsjSimli pullu olmasına özen göster lütfen
Ayni renk abiye alalim ama jsksksTaşlı tuşlu Sjsjsj
Halay öğrenelim coşmak lazım SsjsjAyni renk abiye alalim ama jsksks
Halay ben sana ögretirim sidkkss unutmadiysam 😳Halay öğrenelim coşmak lazım Ssjsj
Lütfen öğret bilmiyorum çünkü SjsjsHalay ben sana ögretirim sidkkss unutmadiysam 😳
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.