onun seksoloji bilgisine ben de guveniyorumOggy sexolog mu?
Kirk yil düsünsem aklima gelmezdi.
Ben güvenmemonun seksoloji bilgisine ben de guveniyorum
sekse yapilmis bi hakarettirBen güvenmem
Ben hayatımda böyle etraflıca tarif görmedim. Kullanma kılavuzundan iyisanki sen göte bakmıyormuşsun da götün bizzat kendisi bakışlarının önünden boş taksi edasıyla ( gurulu , magrur ve ulaşılmaz ) geçiyormuş gibi.
ahahahahah tagı şimdi görüyorum ahahahahah@Oggy bey tebrikleri henüz kabul etmediyseniz ve tebrikler için yetiştiysem bir tutam tebrik etmek isterim yetkinizi
Bakış açınızı tebrik ediyorum admin beyCümlenin bir çok kısmının Türkçe kullanilip, bazi kelimlerin ingilizce kullanilmasi ne iğrenç bir şey. Sanki Türkçe de bu duruma uygun kelimeler yokmuş gibi davranmayi bırakın. Dilinize sahip çıkın. Bazi terimleri ingilizce kullaninca havali oldugunuzu mu düşünüyorsunuz gerçekten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.