Düpedüz şerefsizlik bence ama 🤔Yıldırım aşkı ?
Başkasıyla mı evlenmiş vay şerefsiz yaDüpedüz şerefsizlik bence ama 🤔
Neyse onu söylemek lazım, yok ben seninle evlilik düşünmüyorum gibi. Bu hareket çok üzer insanı
Öyle tabiBaşkasıyla mı evlenmiş vay şerefsiz ya
Hep öyle olur zatenNolmuş canım birden evlenesi gelmişse
Göz göre göre yalan söylediğini öğrenmek daha kırıcı bence🤔Demek ki seninle olamam diyememiş etkilenmiyorum sevmiyorum hoşlanmıyorum dememiş kırmamak için hazır değilim demiş.
Hazır olduğu kişiyi bulmuş evlenmiş.
İlla en kötü cümleleri mi söylemek lazım yani ki ben tercih edebilirim.
Bana görede öyle ama bağzı insanlar kırmamak için yalan söyler.Göz göre göre yalan söylediğini öğrenmek daha kırıcı bence🤔
Yoo kına gecesinden ayrılıp tak diye ailesinin bulduğu kızla evlenen insanlar gördüm.Bir kere bir ay içinde başkasıyla evleniyorsa o yeni ilişkinin çok büyük ihtimalle öncesi de vardır, o kadar kısa sürede evlilik kararı alınmamıştır. Büyük ihtimalle o kişi için terk edilmişsindir. Yani bir aldatma durumu da var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.