İkizler Burcu Eğlenceli Yönü

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
İkizler'i herkes sever. Çünkü herkes delileri sever! İkizlerin kullandığı arabaların ya renkleri ya modelleri illa ki tuhaftır. Yön duyguları güçlüdür ama genelde direksiyonu odaklandıkları bir objenin üstüne doğru çevirmeye eğilimleri vardır. Bu nedenle bomboş yolda bir ağaca çarpabilirler. İkizlerin hobi olarak Terazilere hayatı zehir ettikleri bilinir. İkizler'e de hayatı zehir eden genelde Akrep olur. Hoş sohbet, konuşkan insanlardır. İletişime o kadar çok gayret ve zaman harcarlar ki, fit kalmak için spor yapmalarına bile gerek kalmaz. Konuşacak birini bulamadıklarında, kendi kendilerine konuşmayı yadırgamazlar. Bir arkadaş ortamında üç ya da daha fazla İkizler bulunuyorsa, herkesin aynı anda konuştuğuna ama aslında hiç kimsenin birbirini dinlemediğine hayretle tanık olabilirsiniz. Konuşurken ellerini kollarını çok kullandıkları için, kafa ya da göz yarmaları da mümkündür. Özellikle İkizler erkeği “markete gidiyorum” diyerek evden çıkan ve yıllarca haber alınamayan kişidir. İkizler'in ecza dolabının içeriği geniştir. Her şey için bir ilaçları vardır. Bu ilaçların nereden buldukları, yasal olup olmadıkları ise muammadır. Merakları yüzünden başlarına gelmedik iş kalmaz ve yine de neden başlarına bunca işin geldiğini merak ederler.

Frenk

Altın Üye
Forum akrep dolu terk mi etsem burayı bana hayatı zindan edecekler :D

yalnız boş arazide ağaca çarpmak nedir ya :D abartmasanız mı :D altı üstü 3-5-55 kedi ezmişimdir bu güne kadar :D

çoğusu tutmasa da yazı güzelmiş :D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kedi ezdin ve gülerek mi yazıyorsun gerçekten 🥲
Ben o cesetleri görünce beddua ediyorum. Eminim sanada ediliyordur.. 3 5 kedi anladım

Frenk

Altın Üye
Boş yolda ağaca çarparmışlar ya dalga geçiyorum onunla of @nunu ya

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Nunu hassas o konularda..
Ikizleri severiz

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Abimin teki ikizler diğeri akrep ve bildim bileli hiç anlaşamazlar. İkizler olan eğlenceli mi? Sinirden deli ettiği zamanlarda evet.: )))

Eunoia

Altın Üye
Hiçte eğlenceli değiller :T:

Cherry

Elmas Üye
ikiz erkekleri tehlikeli : )) benden söylemesi

ama arkadas olarak bir numara : )

Üst Alt