İki Kadın Tarafından Eve Çağrılan Evli Adamın Kabusu: 'Beni Soyup Videomu Çektiler, 200 Bin Liramı Aldılar'

CaT

🎈
Board Admin
Evli iki çocuk babası Salim Kayaoğlu, eşiyle sorunları dönemde çalışanı olan iki kadının 'onu boşa ikimizle evlen' teklifine kanarak kadınların evine gitti. Burada ilaçla uyutulduğunu söyleyen adam videolarının çekildiği ve kendisine şantaj yapılarak 200 bin lirasının parça parça alındığını söyledi.

Tekstil atölyesi işleten, 27 yıllık evli ve 2 çocuk babası Salim Kayaoğlu (48), savcılığa giderek, evleneceklerini söyleyip kendisini dolandırdıklarını öne sürdüğü iki kadın çalışanı hakkında şikayette bulundu.

'Soyup telefonumu çaldılar'

'Soyup telefonumu çaldılar'

Kayaoğlu şikayetinde, eşiyle arasının bozuk olduğunu bilen iki kadın çalışanının, birlikte alkol aldıkları evde kendisini ilaçla uyutup, para ve cep telefonunu çaldıklarını ve uygunsuz görüntülerini çektiklerini ileri sürdü.
Bu görüntüleri eşine gönderecekleri tehdidinde bulunan kadınların kendisinden sürekli para istediklerini ileri süren Kayaoğlu, bankadan çektiği toplamda 200 bin lirayı onlara verdiğini iddia etti.

Savcılığın soruşturma başlattığı olayı anlatan Salim Kayaoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Savcılığın soruşturma başlattığı olayı anlatan Salim Kayaoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Dükkanımı yeni açtığım zamanlarda karımla tartışıp, altı yedi ay ayrı yaşadık. Bu süre zarfında dükkanda kalıyordum. O süreç içerisinde benim karımla ayrı yaşadığımı duyduklarında, benimle evlenme vaadiyle dükkana geldiler. Eşimle tartıştığımızı bildikleri için benimle evlenmek vaadiyle gelip beni dolandırdılar. Ben avukata vekaletname verip karımla boşanma işlemleri başlattım fakat karım iş kazası geçirdiği boşanamadık. Boşanma aşamasında olduğumuz için onlar da 'Karınla boşan bizimle evlen' dediler. Daha sonrasında buluştuğumuzda benim içeceğime ilaç ekleyip beni bayılttılar.Üzerimdeki paraları ve telefonlarımı aldılar. Telefonumdan internet bankacılığına girerek, hesaplarımı boşalttılar. Bana verdikleri içecekte ilaç olduğunu hastanede öğrendim. İş yaptığım insanlardan gelen bildirimlerden dolayı mobil bankacılık uygulamasında şifre yoktu.'

'Fotoğraflarla beni ve ailemi tehdit ettiler'

'Fotoğraflarla beni ve ailemi tehdit ettiler'

Salim Kayaoğlu, 'Ellerinde olan fotoğraflarla beni ve ailemi tehdit ettiler. Ben de tehditlere boyun eğmek zorunda kaldım. Ben alkol aldıktan sonra çekilen fotoğrafları 'ailene gösteririz' diye tehdit ettiler. Bu yüzden ben de onlara istedikleri ödemeleri yapmak zorunda bırakıldım. Eşim ilk zamanlarda bu olayları bilmiyordu. Ben de eşim öğrenene kadar tehdit edildikçe ödeme yaptım. Beş tane bankadan 200 bin liraya yakın kredi çektim' dedi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İçkiye katılan ilacin adı ne?

forumtutkunu

Platin Üye
Zaten boşanma aşamasındasın ne diye kredi çekip veriyorsun şikayetçi olsana 😄

CipraLex

Gümüş Üye
Herkes bu şekilde bayıltılıyor yeşilçam filmlerinden beri merak ediyorum
Sadece merak ise o zaman flunitrazepam, klonezepam, alprazolam, gama hidroksibütrik, ketamin etken maddeli ilaçları araştır.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sadece merak ise o zaman flunitrazepam, klonezepam, alprazolam, gama hidroksibütrik, ketamin etken maddeli ilaçları araştır.
Asıl merak ettiğim şu alkolle birleşince ya öldürürse

Teyzem ilaçtan sonra greyfurt suyu içmiş de son dakikada Azrail elinden kurtuldu

• Wow
Tepkiler: CaT

CipraLex

Gümüş Üye
Asıl merak ettiğim şu alkolle birleşince ya öldürürse

Teyzem ilaçtan sonra greyfurt suyu içmiş de son dakikada Azrail elinden kurtuldu
İşte o sakat. Alkolle birleşmesine gerek yok bu ilaçların bazılarının dozunu ayarlayamazsan zaten mortingen...:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ee satiş yasak ola ilaçlari nasıl buluyor bu millet ya

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Milletin evinden kalaşninof çıkıyor

Nasıl buluyorsunuz ya

• Sırıt

Johns

Gümüş Üye
Namusumuzla iş yapamacak mıyız?
Nedir bu erkeklerin çektiği..

CipraLex

Gümüş Üye
Arkadaşlar bir çok ülkede yasak. Yasa dışı ama bunun yanında bir çok ülkede de serbest. İstedikten sonra el altından bir şekilde temin edilebilir ama bu tür ilaçların çok sıkı denetimden geçmesi lazım bana göre. Çünkü ilaç asıl amacından çok kişilerin rızası olmadan ilişkiye girmek için kullanılan bir ilaç.

• Sad

CipraLex

Gümüş Üye
Bu arada aslında bir çoğunuz bu ilacı duymuştur. Halk arasında roş olarak bilinir genelde.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu arada aslında bir çoğunuz bu ilacı duymuştur. Halk arasında roş olarak bilinir genelde.
Yoo duymadık aspirin arvales novalgin mazejik Bi de eğer doktora yalvara yakar yazdırabilirsek antibiyotikler

Bütün ilaç geçmişimiz bundan ibaret 🙄

CipraLex

Gümüş Üye
90 larda ergenus olmak diye bir tabir vardır ama siz o dönemler için biraz ufak kalıyorsunuz sanırım..:D Millet roş u kafa yapmak için alırdı...:p

• Haha
Üst Alt