Kime baksam mutsuz. Ama sosyal medya aşk kaynıyor

Çok fazla idealize etme aşko 😛varsa bulamadım aşko![]()
Yoo göstericimiz ol tutkuniskommÇok fazla idealize etme aşko 😛
Sosyal medya için çok iyiyiz algısı nasıl bir tatmin bilemiyorum.Kime baksam mutsuz. Ama sosyal medya aşk kaynıyor
Nunucm şımarık kizlar, sorumsuz erkekler sorunsalı var. Kizlar hiçbir şeyle mutlu olmayip sürekli başkasınin standartlarina göre yaşamayi örnek alıyor . O yapmış bende yapicam derdi sarıyor bizim kızları anlamıyorum yaa bir kere senin kültürel ve ekonomik yapın xx kisinin yaptığı organizasyona çok ters. Maksat mutlu olmak değil gösteriş. Kimse kendi olamıyor mide bulandırıcıSosyal medya için çok iyiyiz algısı nasıl bir tatmin bilemiyorum.
Ben mutluyum iyi ki diyebiliyorum püğh maşallah
Fakat gezdiğimizde ne bileyim sürekli paylaşım yaptığımız bir durum yok hatta çoğu zaman unutuyoruz
Çünkü anın keyfine kapılıyorsun aa keşke foto çekseydik unuttuk dediğim çoktur
Bence kim ile olursan ol %100 aynı fikirde tarzda neyse işte olmayacağını ortalarda bir yerlerde buluşabileceğini veya bir gün onun gönlü olur bir gün senin tarzı yaşayabileceğini farkedip hayata geçirebildiğin zaman mutlu oluyorsun.
10 yılı devirdim ilişkide aynı beyefendi ile öyle bir yerden konuşuyorum![]()
Zaten psikologlara göre gösteriş olmadan yapılan evlilikler daha uzun sürüyor.Nunucm şımarık kizlar, sorumsuz erkekler sorunsalı var. Kizlar hiçbir şeyle mutlu olmayip sürekli başkasınin standartlarina göre yaşamayi örnek alıyor . O yapmış bende yapicam derdi sarıyor bizim kızları anlamıyorum yaa bir kere senin kültürel ve ekonomik yapın xx kisinin yaptığı organizasyona çok ters. Maksat mutlu olmak değil gösteriş. Kimse kendi olamıyor mide bulandırıcı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.