Tatlım sen her halinle güzelsin amma o renk seninle özleşmişti ya hani, çok yakışıyordu...amaa inciniyorumm yaaa(((((((
Incinmesin o minnoş kalbin. 😶🌫️
Tatlım sen her halinle güzelsin amma o renk seninle özleşmişti ya hani, çok yakışıyordu...amaa inciniyorumm yaaa(((((((
Tatlım sen her halinle güzelsin amma o renk seninle özleşmişti ya hani, çok yakışıyordu...
Incinmesin o minnoş kalbin. 😶🌫️
netice 5 lira çok bi anlam aramaya gerek yok , anlam aramaya çaliştığin o milisaniyeler siradasında kullandığın enerji daha çok eder vjxngnf sudhdh
kalbiminNeyin kaporası peki
valla nereden baksan kral sözkalbimin
miş
bi adanademirspor başkanı değilmiş ama o da cebinde olmayınca canından verirmiş 🚬
Kaporaymış bebişi![]()
HaklıTüm parasını ibanana atarsa, altınları neyle alacak?
@pumpkin 8fav a 10 Lira atiyorum diye bi konu acsam tutarmi?
ben hemen feyk üyelik açmaya gidiyorummm
ibanımı da atarım aramayın şimdi konularda![]()
iki fav gelmis kizbu ne ksdkjf simdi seni anliyorum
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.