anket oylansın saycam kanksbence benimki d0ru
Genel olarak dogru bir tespit fakatbence benimki d0ru
sayarım ne varGenel olarak dogru bir tespit fakat
bazıların sırıtıyorum ve bazılarını beğeniyorum.
Ben tek tek sayılmasını talep ediyorum
sandıkları terk etmiyoruz @pumpkinGenel olarak dogru bir tespit fakat
bazıların sırıtıyorum ve bazılarını beğeniyorum.
Ben tek tek sayılmasını talep ediyorum
kanks sayarım, bana da iş çıkar ama şimdi böle bi talep karşıdan gelince çıkarım ne olacak diye beni bi merak sardıısandıkları terk etmiyoruz @pumpkin
onun vardır bi planı dikkat et.kanks sayarım, bana da iş çıkar ama şimdi böle bi talep karşıdan gelince çıkarım ne olacak diye beni bi merak sardıı![]()
neyse ki ben doğaçlama takılıyorumonun vardır bi planı dikkat et.
Şüphesiz ki o herşeyi ön göremez ama mutlak bir fikre sahiptir dogru yada yanlış....neyse ki ben doğaçlama takılıyorumön göremiyo planları suya düşüyoo
![]()
kime göre neye göreŞüphesiz ki o herşeyi ön göremez ama mutlak bir fikre sahiptir dogru yada yanlış....
Tartışılırr elbetttkime göre neye göre![]()
hodri meydanTartışılırr elbettt![]()
allah kabul etsinHayırlı olsun kullandım oyumu
niye kimin neye oy verdiğini göremiyom ben .s.sHayırlı olsun kullandım oyumu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.