Hintli Kannibal

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bunu da araştırmıştım çok lazım gibi nfkdk

Hindular Ganj Nehrine küçük tahta sandal, kayık diyelim onun gibi bir şeyin içine ölüleri yakarak suya gönderiyor. Bunlar da karşıdan yakalıyor ölüleri. Ateş yakıldığı için hafif tütsülenmiş veya kızarmış olabilir o ölülerin her parçasını yiyorlarmış. Bir ölüden ne kadar çok parça yerlerse o kişinin ruhunun o derece kurtuluşa erdiğine, sıkıntıdan kurtulduğuna ve özgürleştiğine inanıyorlar. Boyunlarına ve vücutlarına ölülerin kaval kemiklerini takarak, dünyada iken yaşadığı sıkıntılardan azat ediyorlar. Sonunda da kalan parçası varsa yakıp kül ederek kendi vücutlarına sürüyorlar ki ölen kişiyi yemekle birlikte kendilerine sirayet edecek kötülükleri yok etmiş oluyorlarmış.

Hayatınızın hiçbir kısmında asla işinize dahi yaramayacak bilgileri özenle aktarıyorum nfnx

Cherry

Elmas Üye
Bunu da araştırmıştım çok lazım gibi nfkdk

Hindular Ganj Nehrine küçük tahta sandal, kayık diyelim onun gibi bir şeyin içine ölüleri yakarak suya gönderiyor. Bunlar da karşıdan yakalıyor ölüleri. Ateş yakıldığı için hafif tütsülenmiş veya kızarmış olabilir o ölülerin her parçasını yiyorlarmış. Bir ölüden ne kadar çok parça yerlerse o kişinin ruhunun o derece kurtuluşa erdiğine, sıkıntıdan kurtulduğuna ve özgürleştiğine inanıyorlar. Boyunlarına ve vücutlarına ölülerin kaval kemiklerini takarak, dünyada iken yaşadığı sıkıntılardan azat ediyorlar. Sonunda da kalan parçası varsa yakıp kül ederek kendi vücutlarına sürüyorlar ki ölen kişiyi yemekle birlikte kendilerine sirayet edecek kötülükleri yok etmiş oluyorlarmış.

Hayatınızın hiçbir kısmında asla işinize dahi yaramayacak bilgileri özenle aktarıyorum nfnx

ay @Chen cok igrenmiss.. hatta üstündeki insan külü oldugunu bilmiordum aman Allahimmm..

gece gece ciksin aklimdan.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ayrıca hiçbir mide sorunu yaşamıyorlar ve hasta olmuyorlarmış

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ay yinede.. ölü etlere saldiriolar yemek icin : )
Heü sükrederim hindistanda felan dogmadim die.
Yine de mutlu olmalıyız en azından diriyi yemiyorlar. Prensip meselesi :d

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hannibal'ın dizi formatında olanı izlemiş miydin @Cherry ne kadar serinkanlı bir adamdı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
cok filim izlemeyen birisi olarak tüm basarili fimleri izliorum , cok secici degilim gibi :) yada o konuda cözemedim kendimi.
Ben sana korkunç olmayan kan da dökülmeyen üstelik mini bir dizi tavsiye edeyim özeline :d

Üst Alt