susun ya susun şrfsizler susun artıkkkkkkk.......

ben neden sevildiğimi bilmiyorum, sevildiğimi biliyorum. neden sevdiklerini onlara sormak lazım.@Bel far niente çok seviliyormus akrabalari tarafindan ona sormak lazim nasil yapiyor ksksjs
ben neden sevildiğimi bilmiyorum, sevildiğimi biliyorum. neden sevdiklerini onlara sormak lazım.
misal beni sevmiyor musun? melomelo
![]()
@Oggy bize yöresel ağizla atilan aile WhatsApp grubunuzdaki ses örneklerini taklit edebilir misinbi de ses kayıtları atılmışsa yandık ki ne yandık......
kaydettiğim birkaç ses kaydı vardı, vatsap donuyor diye silince onlar da silinmiş gitmiş..... 🤨@Oggy bize yöresel ağizla atilan aile WhatsApp grubunuzdaki ses örneklerini taklit edebilir misin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.