Sana mi satalımSahip olduğunuz gereksiz yüklerden kurtulmak istiyorsanız.......![]()
Dilencileri gördüm fakir değillermiş, azıcık dileneyim dedim. Yine mi zengin olamıcam ben yaSana mi satalım
Sahile mi yakınsınnnnnnn benim sahile ulaşmam için kaç vesait değiştirmem lazım ...Koşu bandı.
100 metre ötem sahilken niye kullanayım? Kayışının yağlaması var, koşarken alt kata giden sesin endişesi var.
Var da var...
Millet tatile geliyor buraya yazın. Kışın da emeklilerle dolu oluyor.Sahile mi yakınsınnnnnnn benim sahile ulaşmam için kaç vesait değiştirmem lazım ...
Yanına taşiniyorum hemen
Yemeğini yaparım temizliği yapmam
Bende geleyim mi 🥺Millet tatile geliyor buraya yazın. Kışın da emeklilerle dolu oluyor.
Gel kuzum, huzur burada...
Toplaşın gelin.: )Bende geleyim mi 🥺
Emekli sayilirim zaten ya 31 oldumToplaşın gelin.: )
Yeni modeller çıkmış yer kaplamıyor, katlanıyor. görsen çok seksiKoşu bandı.
100 metre ötem sahilken niye kullanayım? Kayışının yağlaması var, koşarken alt kata giden sesin endişesi var.
Var da var...
Ay bende olsa kesin kullanırım mutfakta yer yok diye almıyorum. 🤣 🤣 🤷♀️ 🤷♀️Katı Meyve sıkacağı....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.