Günümüzün haline benzemiyor mu? Biri herkesi kırıp geçiriyor. Her yer ceset dolu.Yerde parçalananların acısı iyi resmedilmiş
Adam devmişBir oran orantısızlık var emme neysem ki ilgi alanımda değil pek....
Güç kontrolsüzse katliam oluyor '(( ve insanlar güçlüden korkup yanında oluyor, kendi ölümlerine hazırlanıyorlarGünümüzün haline benzemiyor mu? Biri herkesi kırıp geçiriyor. Her yer ceset dolu.
Şimdi roma dönemini hatırlattı bana bu. O dönemlerde bir mevzu vardı. Bir kişi ne kadar seviliyor ve saygı duyuluyorsa erojen bölgesi o kadar ufak resmediliyordu yada işte heykellere o şekilde yansıtılıyordu. Yani eleman dev anladık ta baya bir sevilen devmiş sanırsam...Adam devmiş
Karısı hariç sevilenŞimdi roma dönemini hatırlattı bana bu. O dönemlerde bir mevzu vardı. Bir kişi ne kadar seviliyor ve saygı duyuluyorsa erojen bölgesi o kadar ufak resmediliyordu yada işte heykellere o şekilde yansıtılıyordu. Yani eleman dev anladık ta baya bir sevilen devmiş sanırsam...
Karısı da mı var işin içinde.Karısı hariç sevilen
Küçük olunca halk sevse karısı sevmezKarısı da mı var işin içinde.
Mesele de orda zaten küçük mü büyük mü bilmiyoruz. Sadece sanat eserlerine sevilen bir sima ise küçük yansıtılıyormuş.Küçük olunca halk sevse karısı sevmez
Ne kadar büyürsen büyü bamya hayat kurtarmıyorŞimdi roma dönemini hatırlattı bana bu. O dönemlerde bir mevzu vardı. Bir kişi ne kadar seviliyor ve saygı duyuluyorsa erojen bölgesi o kadar ufak resmediliyordu yada işte heykellere o şekilde yansıtılıyordu. Yani eleman dev anladık ta baya bir sevilen devmiş sanırsam...
Büyük olsa kaslı çizerlerMesele de orda zaten küçük mü büyük mü bilmiyoruz. Sadece sanat eserlerine sevilen bir sima ise küçük yansıtılıyormuş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.