Y kuşağı 🥲Ha yani sen bu kuşaktansın![]()
Ruh lazım ruh 😁Nesiller boyu aktarılsın mı![]()
Mc Erdem bilmiyorum . DJ Ateş vardı kskdkfİrem - Hayalet sevgilim mi vardı birde.
Dj akman
MC Erdem 😂
Bir tane de Alamancı kız erkek vardı. Onlarında bir şarkısı vardı.
Mc Erdem bilmiyorum . DJ Ateş vardı kskdkf
Hiçbir şey için geç değilHahahdhhd ben nasıl atlamışım bunu 😂😅
Darbeler, pandemiler,seçimler vs vs vs neler nelerBen bu şarkıları hatırlıyorum ama taa eskiden değil hayatımdan 10 15 hatta 20 yıl kayıp gibi ne olmuştu o arada 🚬
Yaş aldık birazcıkHarcandık be
Hafızam siliniyor galiba, gündem hızlı değişiyor ayak uyduramıyorum. Eskiden Seda Sayan, Sibel Can tartışmaları olurdu aylarca magazinde düşmezdi, mecburen hatırladık. Şimdi her gün aynı olay. Siyaseti başka, ekonomisi başka, magazini başka dizilerdeki ünlüleri tanımıyorum, şarkılarıcı tanımadan yenileri çıkıyor... Bu çağın insanı değilim galiba 🚬Darbeler, pandemiler,seçimler vs vs vs neler neler
Günaydın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.