Hatalı Ameliyat ile Felç Olup Kafatasını Kaybetti

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Giresunlu Hemşire Havva Dizdar’ın hayatı, Arteriovenöz Malformasyon (AVM) ameliyatı sonrası altüst oldu.

Hatalı müdahale edildiği gerekçesiyle yüz felci geçirdiğini ileri süren Dizdar, bir gözünü kaybetti.

İHA’nın haberine göre; vücudunun sol tarafını kullanmakta zorlanan dizdar, kafatasının bir bölümünü de kaybetti. Dizdar, en azından kafatası ameliyatı olarak yaşadığı ağrılardan kurtulmayı bekliyor.

“AVM ameliyatı gerçekleştirilirken, beynime niye müdahale edilmiş?”
Geçirdiği ameliyat sonrası hayatının karardığını belirten Dizdar, şu ifadeleri kullandı:

“Hemşire olarak çalışırken boynumdaki ağrılar nedeniyle yaptırdığım muayeneler sonucu AVM teşhisi konuldu. Ameliyat için de Prof. Dr. Ö.Ö. ile irtibata geçtim ve hayatımı alt üst eden ameliyatımı gerçekleştirdi. AVM ameliyatıma bağlı olarak beynimden ikinci bir ameliyat daha geçirdim. İkinci bir ameliyatı gerçekleştiren beyin cerrahisi hocanın raporlarında yer aldığına göre beynimden kemik kanamaları için kullanılan bonewax maddesi çıkartılmış. AVM ameliyatı gerçekleştirilirken, beynime niye müdahale edilmiş?

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
giresunda ö.ö. kısaltmalı profesör beyin cerrah yok ya.... nerde olmuş ameliyatı acaba..... 🤔

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
giresunda ö.ö. kısaltmalı profesör beyin cerrah yok ya.... nerde olmuş ameliyatı acaba..... 🤔
Aynı haber geçen sene de Sabah'ta yayınlanmış. Belki o tarihten sonra bahsi geçen cerrah başka bir yere gitmiştir, görevden alınmıştır, vs...

1652617800039.png

Düzeltme: Sırf Sabah diye tıklamak istemedim, saçma sapan reklamlardan haberi okuyamam diye ama görünen açıklama kısmında Antalya gördüğüm için detaylara baktım. Olay Antalya'da yaşanıyor, hemşire Giresunluymuş.

Bir ekleme daha: Bahsi geçen doktorun ismine "Antalya'da beyin cerrahı" aramasıyla ulaşabilirsiniz.

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
Aynı haber geçen sene de Sabah'ta yayınlanmış. Belki o tarihten sonra bahsi geçen cerrah başka bir yere gitmiştir, görevden alınmıştır, vs...

Ekli dosyayı görüntüle 1417

Düzeltme: Sırf Sabah diye tıklamak istemedim, saçma sapan reklamlardan haberi okuyamam diye ama görünen açıklama kısmında Antalya gördüğüm için detaylara baktım. Olay Antalya'da yaşanıyor, hemşire Giresunluymuş.

Bir ekleme daha: Bahsi geçen doktorun ismine "Antalya'da beyin cerrahı" aramasıyla ulaşabilirsiniz.
döngüsel harikasın teşekkür ederim...... bu konularda biraz tikliyim de merak ettim..... bi şey olur adamın eline düşeriz bi de.....

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Nerede lütfen söyleyinnn
Acil böyle bir operasyona ihtiyacım varr

Üst Alt