Forumda dolaşırkene canım sıkıldı anket açayım dedim aklıma gelen ilk konuyu açtım. En fazla 3 seçim hakkınız var doya doya kullanabilirsiniz. Takıldığınız yer varsa sorabilir, cevap gelmezse başınızın çaresine bakabilirsiniz.
eşşek kadar yazdık kanks. niye böyle yapıon yaa koca ceo okumazsa diğerleri neler yapmaz bize yaa ?!?Yaaa itiraz ediyorumm üç hakkım olduğunu bilmiyordum .s.s neyse bilimkurgu olunca aksiyon macera ve aşk da oluyo zaten![]()
allah kabul etsinKullandım. 👍
Amin, ecmain.ddeşşek kadar yazdık kanks. niye böyle yapıon yaa koca ceo okumazsa diğerleri neler yapmaz bize yaa ?!?
allah kabul etsin
ecmain, ecmainAmin, ecmain.dd
Ya anket konusu görünce elim ayağıma dolaştı birden, hatta konuyu holy açtı sandım dün muhabbeti geçti diyeeşşek kadar yazdık kanks. niye böyle yapıon yaa koca ceo okumazsa diğerleri neler yapmaz bize yaa ?!?
allah kabul etsin
aşk insana neler yaptırmıyo ki kanksYa anket konusu görünce elim ayağıma dolaştı birden, hatta konuyu holy açtı sandım dün muhabbeti geçti diyeondan mütevellit önce oy kullanıp sonra konuyu okudum, ama oludum yanii
![]()
Olm holy bana aşık diyordum da sanırım ben ona aşığım kanksaşk insana neler yaptırmıyo ki kanks
her yetkiliyi holy sanan kero... keromuzz...
yarın istemeye gelsin google meet linki atıcamOlm holy bana aşık diyordum da sanırım ben ona aşığım kanks![]()
Siktir et kanks istemiyo demek ki daha fazla peşinden koşamam…..yarın istemeye gelsin google meet linki atıcam![]()
Ayy o Bi taneyi de ben işaretledim zaten çiçeğim tüm izleyenler adına kategori boş kalmasın dedim nasıl olsa Türkiye de en çok tercih edilen türmüş 😁Chen yaaa. afdjaşfjdaşaşşaşf
Aklıma gelmedi değil ama gerçekten tercihim değil.: )))
Eskisi gibi izlemesi keyif vermiyor artık. Ondandır belki de. Ama bi kac tane sık hakkım olsaydı kullanırdim doğrusu jdjsKimse de erotik izlememiş....
Ahlak tavan maşallah jdjdjx
Ben görmedim ya sonradan eklenmiş :dKimse de erotik izlememiş....
Ahlak tavan maşallah jdjdjx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.