Ben biliyorum en çok suyun hangisinde olduğunu.Ekli dosyayı görüntüle 6257
Yukarıdaki bardakların hepsinin içerisinde bir adet nesne ve bir miktar su bulunuyor.
Peki içerisinde kalem, makas, raptiye ve gözlük bulunan bu bardaklardan hangisinin içerisinde daha çok su var?
Ben biliyorum en çok suyun hangisinde olduğunu.
Sonra kızıyorlar diye söylemedim. Yoksa suların ISKI faturasının son ödeme tarihini yazardım. 😂@-a- ayrıntılı analiz cevap vermiştir derken, hayal kırıklığına uğradım.
Fatura kağıdının nerden geldiğini de yazıyorsun. Hakkını yemeyelim.Sonra kızıyorlar diye söylemedim. Yoksa suların ISKI faturasının son ödeme tarihini yazardım. 😂
Faturalar eFatura olduğu için, mail aracılığı ile gidiyor artık. Ondan dolayı yazmadım 😂Yuka
Fatura kağıdının nerden geldiğini de yazıyorsun. Hakkını yemeyelim.
Aynısını yazmaya geldim, şimdi gidiyorum..aynen sular eşit seviyeye kadar doldurulmuşsa suyun içinde en az yer kaplayan nesnenin olduğu bardakta en çok su bulunması lazım, bu durumda raptiye olan bardak doğru cevap olur
Ben de tıpkı böyle düşünerek girdim konuya@-a- ayrıntılı analiz cevap vermiştir derken, hayal kırıklığına uğradım.
Raptiyediree noldu bu sorunun cevabı
gerçi bana ne .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.