Gülşen Durmuyordu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Son günlerde 'Lolipop' şarkısının klibi ve bir sahnesinde erkek arkadaşının kucağına oturmasıyla gündemden düşmeyen Gülşen, çok konuşulan kıyafetlerinin arasına bir yenisini daha ekledi.

gi_7272.jpg

SÜTYENLE ÇIKTI

Dün gece İstanbul'daki bir mekanda sahne alan Gülşen, yine iddialı bir kombinle seyircisininin karşısına çıktı. Üstüne sadece sütyen giyen Gülşen, altına dekolteli bir pantolon giydi.

ty_23.jpg

Geçen haftalarda konserinde bir dinleyenine kucak dansı yapmasıyla dikkatleri çeken şarkıcı Gülşen, konuya ilişkin ilk kez konuşmuştu. Ataşehir'de çıktığı sahnede dinleyicileri ile sohbet eden Gülşen, “En son sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim, sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?” ifadelerini kullanmıştı.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
bir gülşen bir ben.. bayılıyoruz eleştirilere kulak tıkamayıp bildiğimizi okumaya... :honk:

CipraLex

Gümüş Üye
Bunun haber değeri nerede anlamış değilim ama sanırım magazinsel olarak haber değeri vardır. Gün gelir devran döner o üsttekini de çıkarıp sahneye öyle çıkarsa haber verin. Bişi merak ediyorum..::p

dinamickaygısız

Platin Üye
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, konuşturuyor kendini 😁

Üst Alt