İstanbul'da tüm mağazalar böyleydi galiba Cuma günü 😬 hiç Üşenmemiş ler sıcaktan etkilenmemişler deYa dün gördüm gratisin önü eski tüp kuyrukları gibiydi ay dedim n'oluyo noluyoooo meğer indirim varmış
Bedava verseler bu anı yaşamam 😂😂
İstanbul'da tüm mağazalar böyleydi galiba Cuma günü 😬 hiç Üşenmemiş ler sıcaktan etkilenmemişler de
Zaten kullanma tarihi olan şeyler bunlar... Bu kadar çok almaya gerek var mıydı bilmiyorum. Kızlar birbirini gazlayıp gratis fişi paylaşıyor. Gram akıl yok ya... Kim ne yaparsa, diğerleri hoplayıp peşinden gidiyorEvet bide aşırı sıcaktı bu sırf indirim diye ihtiyacı olmayan şeyler alan tayfa sanırım :)
Zaten kullanma tarihi olan şeyler bunlar... Bu kadar çok almaya gerek var mıydı bilmiyorum. Kızlar birbirini gazlayıp gratis fişi paylaşıyor. Gram akıl yok ya... Kim ne yaparsa, diğerleri hoplayıp peşinden gidiyor
Abi sen yine de ikinci seçimi pek aklına getirmeAllah’ım sen beni koru bunlardan. Aminn.
Şöyle eşim olacağına gay olmaya razıyım
Haklısın.Abi sen yine de ikinci seçimi pek aklına getirme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.