İki defa ölçmesini rasyonelliğe bağlayabilir miyiz 🤣ölçtükten sonra girebilmiş en azindan , usta bir kadın sürücü
Endişelenme, psikomotor beceriler hata yapa yapa öğrenilir, bir kere alıştın mı gözün kapalı girersin iki defa aşağıya inip ölçmene gerek kalmaz, hem senşn büyüklüğünün ölçülemeyen bir büyüklük olduğunu varsayarsak eğer çokta elim değilEsefle kınıyorum... Tam da ilk direksiyon dersime gittiğim gün atmışsın @chemineau üçüncü gözünden şüphe #2
Bu gifleri parça parça atmak yerine tek postada atsan nasıl olur Gamer 🥳
Direksiyon hocamla seni değiştirebilme ihtimalim olsaydı keşkeEndişelenme, psikomotor beceriler hata yapa yapa öğrenilir, bir kere alıştın mı gözün kapalı girersin iki defa aşağıya inip ölçmene gerek kalmaz, hem senşn büyüklüğünün ölçülemeyen bir büyüklük olduğunu varsayarsak eğer çokta elim değil
Yok flood yapıyorum böyle daha zevkli öyle peşpeşe olmaz kiBu gifleri parça parça atmak yerine tek postada atsan nasıl olur Gamer 🥳
Bende bu yıl o işlere girişicem nasıl gidiyor seninEsefle kınıyorum... Tam da ilk direksiyon dersime gittiğim gün atmışsın @chemineau üçüncü gözünden şüphe #2
Direksiyon hocan kalsın, kimseyi işinden etmeyelim ama akıl hocalığına update yapabiliriz belki, ne dersin?Direksiyon hocamla seni değiştirebilme ihtimalim olsaydı keşke
Bu mümkün çünkü benimki bana yetmiyorDireksiyon hocan kalsın, kimseyi işinden etmeyelim ama akıl hocalığına update yapabiliriz belki, ne dersin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.