eyşan kim bilmiyorum ama yanlış kişiye yazdın, kaç kişiyle münasebetin varsa artıktelif melif alamazsın
eyşannnnnn

eyşan kim bilmiyorum ama yanlış kişiye yazdın, kaç kişiyle münasebetin varsa artıktelif melif alamazsın
eyşannnnnn
eyşanı bilmeyen de ne bilim :/eyşan kim bilmiyorum ama yanlış kişiye yazdın, kaç kişiyle münasebetin varsa artık![]()
terkedilince çirkinleşen erkekeyşanı bilmeyen de ne bilim :/
🙄terkedilince çirkinleşen erkek
ne kadar da doğru bi karar vermişim![]()
sen zaten benden kurtulmaya çalışıyordun.... biliyorummm
Pehhhhh sen öyle sansen zaten benden kurtulmaya çalışıyordun.... biliyorummm
sanmıyorum, biliyorummPehhhhh sen öyle san
Klasik koç kadınısanmıyorum, biliyorumm
senin koç kadını hakkında bildiğin kadar benim unuttuklarım vardırKlasik koç kadını
Herşeyi biliyor sanıyor
Pehhh
:)senin koç kadını hakkında bildiğin kadar benim unuttuklarım vardır![]()
Senden sonra yenge yapmış demek ki @SleepleSsS düğün ne zaman davetiye falan bekliyoruz artıkkben bu oğlanın değerini bilememişim galiba......... çok çabalamıştı çoookkkk.. holy gibi değildi .s.s
ben araya biri girdi mi geçmişe bakmıyorum holicimSenden sonra yenge yapmış demek ki @SleepleSsS düğün ne zaman davetiye falan bekliyoruz artıkk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.