Sen yenisin galiba?ah erkolar sandalyesi çekilip buyur edilesi erkolarrr
Bu forumda ki erkek düşmanlığı beni öldürecek. Eskiler zaten düşmandı da yeni üye olan hanımefendiler de anında düşman kesiliyor. Üzüm üzüme baka baka kararırda bu kadar da çabuk olmaz ki :)
Ya ne haklılığı baktılar ki erkeklere karşı bir cephe var, hemen bizde bu saflarda yerimizi alalım demişler 😀demek ki var bir haklilik payi .
Ya ne haklılığı baktılar ki erkeklere karşı bir cephe var, hemen bizde bu saflarda yerimizi alalım demişler 😀
Biz yenilmiyoruz, centilmenliğimizden ödün vermemek için sizlere galibiyeti hediye ediyoruz 😀hem sizde güzel yeniliyorsunuz: )
Biz yenilmiyoruz, centilmenliğimizden ödün vermemek için sizlere galibiyeti hediye ediyoruz 😀
Bu nasıl vuruş öldürmüşsün adamı :)iyide centilmenler : ) bastan katilmazdi bu güc oyununa.
o kdar sarhıuşıum ki o adar oljur yani
fenyatyım m3lisssiomo fenaaay bu icmis : )) hayirdir : )
fenyatyım m3lisssiomo fenaa
geö nkouşalıumbelli belli görüyorum : )
Biz kibarlığımzdan ödün vermeyelim diyoruz senin dediğine bak. Hiç oldu mu bu şimdi? Olmadı. Olmadığı için de ben tekrar uyumaya gidiyorum ))iyide centilmenler : ) bastan katilmazdi bu güc oyununa.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.