Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geçim sıkıntısı çeken 38 yaşındaki Laura Young, kocası James'i saati 40 sterlin (856 TL) veya günde 250 sterlin (5,352 TL) gibi bir tarife üzerinden kiralamaya başladı. Haftada 6 gün çalışan, ev işi ve basit tamiratlar yapan James'in iş takviminde kasım sonuna kadar hiç boşluk yok.

Bazen yeni satın alınmış mobilyaları birleştiren, duvar boyayan; bazen de fayans ve halı döşeyen koca James'in ünü, çiftin Facebook ve Nextdoor uygulaması üzerinden verdiği reklamlar sayesinde ülke sınırlarını aştı.

İŞ BÖLÜMÜ
Bugün, yoğunluktan dolayı işlerin bir kısmını geri çevirmek zorunda kalan "kiralık koca James", haftanın altı günü sabah 9'dan akşam 8'e kadar çalışıyor.

Öte yandan James, ikisi otizmli üç çocuklarına bakabilmek için sahada yoğun emek sarf ederken, Laura da sosyal hesaplar ve web sitesini yönetiyor.

TALEPLERE YETİŞEMİYOR
Laura basına demecinde, "Böylesi bir çıkış beklemiyordum. Sadece dört aydır çalışıyoruz ve işler öyle bir noktaya geldi ki James haftada altı gün çalışmak zorunda kalıyor" dedi.

Kendisine de dört yıl önce otistik teşhisi konan James, iyi bir ticari geçmişe sahip olmasa da becerileri bağlamında bir nükleer mühendis olan büyükbabasına çektiğini düşünüyor.

Laura, hayat arkadaşı James için "Çok metodik bir zihni var. Her şeyi farklı görüyor" diyor.

Çifte 250 km. öteden bile iş talepleri geliyor.

YAŞLILAR VE ENGELLİLERE İNDİRİM
James'in yaptığı işler arasında halı döşemek, duvar inşa etmek, elektrik ve sıhhi tesisat hizmetleri sunmak bulunuyor.

Çift, acil servis çalışanları, 65 yaş üstü yurttaşlar, engelliler ve bakıcılara özel indirim seçenekleri sunuyor.

Laura bu durumu, "Özel ihtiyaçları olan çocukların ebeveynleri olmak, para kazanmak için mücadele etmek ya da tasarruf etmek zorunda olmanın nasıl bir şey olduğunu iyi biliyoruz" sözleriyle tarif ediyor

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
içim fesat yaa .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
içim fesat yaa .s.s
Yaaa ama onun gerçeği Türkiye de olmuş

Kadın kocası Bi türlü durdurulamıyor

Kadın da en sonunda kiraliyor

Madem diyor aldatılıyorum bari bunu maddi kazanca dönüştüreyim...

Kocasının bilgisi olmadan kadınları ayarlıyor kocasına üzerinden para kazanıyor 😁😁

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yaaa ama onun gerçeği Türkiye de olmuş

Kadın kocası Bi türlü durdurulamıyor

Kadın da en sonunda kiraliyor

Madem diyor aldatılıyorum bari bunu maddi kazanca dönüştüreyim...

Kocasının bilgisi olmadan kadınları ayarlıyor kocasına üzerinden para kazanıyor 😁😁
işte girişimcilik yaaaa
acil aldatan koca adayı aranıyor :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Buyrun ne lazımdı...?

Bu arada tek fesat sen değilsin. Rahat ol..:D
yiiaaa nerelerdesin sennn
balıklarımın başına neler geldi ah bi bilsen kaç tanesini toprağa vermek yerine çöpe attım ghjhjksklg

CipraLex

Gümüş Üye
bir kedim bile yok...................... 🚬
ya hazır seni bulmuşken soriim; bu akvaryumun içindeki su izlerini nası yok etcez :dyg:

şimdi kocasını kiralayan kadının haberinin altında bu soruyla konuyu dağıtmış gibi olcam ama nasılsa silerler, o yüzden hemen cevap ver çabuk çabuk..... :honk:
scotch bride mi ne diyolarya sünger onun sert kısmı ile çok bastırmadan temizleyebilirsin çok bastırma camı çizebilir..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu konu benim aklıma yattı aslında

Neden olmasın....

pumpkin🌸

Elmas Üye
scotch bride mi ne diyolarya sünger onun sert kısmı ile çok bastırmadan temizleyebilirsin çok bastırma camı çizebilir..:D
çizilirse eyvallah da silikonlardan ayrılırsa sıkıntı büyük :honk:
ben onun çıkaracağını sanmıyorum yaa baya çok fazla ve derin izler var, porçöz çözer aslında da şimdi toplu katliam yapmiim :honk:

CipraLex

Gümüş Üye
çizilirse eyvallah da silikonlardan ayrılırsa sıkıntı büyük :honk:
ben onun çıkaracağını sanmıyorum yaa baya çok fazla ve derin izler var, porçöz çözer aslında da şimdi toplu katliam yapmiim :honk:
Sakın öyle bişiler etme..:D su ve yosun lekelerini biz süngerle çıkarırdık. jiletler var ama o jilet işine girme kendini falan kesersin uraştırma bizi..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Sakın öyle bişiler etme..:D su ve yosun lekelerini biz süngerle çıkarırdık. jiletler var ama o jilet işine girme kendini falan kesersin uraştırma bizi..:D
aslında tam benim yapacağım bişi o porçöz hsjklfşilkjhg
yok ya o kadar da değil luganomun ölümü bile nası etkiledi beni.... nefessizlikten öldü aşkütellam kendimi katil gibi hissediyorum .s.s
cam jileti var bende. bi keresinde nutella yazılarını kazırken baya kesmiştim epey kan dökülmüştü ama bu defa akvaryumun içinde olacağından risk yok gibi :honk:
nası dezenfekte edicem jileti

pumpkin🌸

Elmas Üye
Hıı

Madem aldatıyorsa neden kazanca dönüştürmeyelim ki nfjdn
mesela bi kadın bana kocasını kiralamaya kalksa bi akıllı sendin deyip kadını bypass eder direkt adamla iletişirdim :dyg:

CipraLex

Gümüş Üye
aslında tam benim yapacağım bişi o porçöz hsjklfşilkjhg
yok ya o kadar da değil luganomun ölümü bile nası etkiledi beni.... nefessizlikten öldü aşkütellam kendimi katil gibi hissediyorum .s.s
cam jileti var bende. bi keresinde nutella yazılarını kazırken baya kesmiştim epey kan dökülmüştü ama bu defa akvaryumun içinde olacağından risk yok gibi :honk:
nası dezenfekte edicem jileti
Metilen mavin var mı? Akvaryumların olmazsa olmazıdır. Onla dezenfekte edebilirsin..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Metilen mavin var mı? Akvaryumların olmazsa olmazıdır. Onla dezenfekte edebilirsin..:D
var yaa bende yok yok :dyg:
nası kullancam onu daha önce hiç kullanmadım da :honk:
onun skt si flan oluyo mu milattan önceden kalmıştır muhtemeln :honk:

Üst Alt