Geceleri gökyüzüne bakıp düşünülen şey

Cherry

Elmas Üye
en cok huzuru gece de buldugum icin , karanlik gökyüzünü de cok seviyorum .

Hele ki ay parliorsa ve karanlik bulutlarda varsa, O dikkatli baktiginda isik oyununu saatlerce izleyebilirim aslinda.

Gizemli havalar.. garip bi kasvet.. Miss gibi bazen ..

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Boktan şehir ışıkları yüzünden sene de bir iki defa tatilde yapabildiğim lüks aktivitedir yıldızları seyretmek. göremiyoz ki pul pul oluyor gözümüz

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Oturdugum yer orman sayilir..
Sehrin isiklari yok denilecek kadar az...cok sansliyim bu konuda ve mutluyum da.
Cok net görüyorum yildizlari.
Dolunayli geceler de, yildizlari net göremezsiniz,ay in isigi yildizlari yutuyor.

Ben daliyorum genelde..orionun kusagini temsil eden üc yildiz, gizeh piramitlerine ilham olmus..
Andromeda,perseus bunlari arayip mitolojide bir gezintiye cikiyorum..felan filan

Cherry

Elmas Üye
Bayagi oluyor, Karadenizin yüksek yaylasinda görmüstüm , avucum kadar yildizlari ki aklimda kalmis. Tazelemek gerek demek ki bi ara ..

kabak koyu neresi ya : )

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Bayagi oluyor, Karadenizin yüksek yaylasinda görmüstüm , avucum kadar yildizlari ki aklimda kalmis. Tazelemek gerek demek ki bi ara ..

kabak koyu neresi ya : )

Fethiye de on numara bir yer, özellikle camping için bir ara @CaT hanımın ayağını oraya kaydıracaktıkta nasip olmadı, ayağıma gelsinler hizmet etsinler didi :D

CaT

🎈
Board Admin
Fethiye de on numara bir yer, özellikle camping için bir ara @CaT hanımın ayağını oraya kaydıracaktıkta nasip olmadı, ayağıma gelsinler hizmet etsinler didi :D

Yaaa bi deneyim yapabilirdim ama yol arkadasim kattiyen olmaz dedi, kendisi paris dogumludur cünki djdjshwhs

dinamickaygısız

Platin Üye
Ben askerliğimi yaparken nöbet sırasında gökyüzünde çok büyük bir ışığın büyüyerek yaklaştığını ve sonra uzaklaştığını görmüştüm. Yarım saat falan sürmüştü bu olay :honk: sonra gözden kaybolmuştu. :honk:

Son düzenleme:

Frenk

Altın Üye
Ben askerliğimi yaparken nöbet sırasında gökyüzünde çok büyük bir ışığın büyüyerek yaklaştığını ve sonra uzaklaştığını görmüştüm. Yarım saat falan sürmüştü bu olay :honk:
sen söyleyince hatırladım

Bir gece gök yüzünü izlerken iki yıldız arası 3 defa gidip gelen bir ışık izlemiştim ben de yanımdakilere ilk söylediğimde dalga geçtiler ama 2 sine onlar da şahit olmuştu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kalabalık bir şehirde gökyüzünden de mahrum kalıyoruz

Üst Alt