Ya hayır yaaa sen sormuşsun güzel yaptığım yemekleri bende şimdi gördüm cevapladım aşk olsun.@nunu istiyor ki hepimiz tombul olalım o zaman kimse diyet yapmak zorunda kalmaz
Pişirelim tabi ben salataya ekmek bandım tokum tokum sana takılıyorumYa hayır yaaa sen sormuşsun güzel yaptığım yemekleri bende şimdi gördüm cevapladım aşk olsun.
Pişirmeyek mi 🥲🥲🥲🥲
Bunu bize yapamazsın......................Benim kilo sorunum yok desem :$
Hemen konudan ivedilikle uzaklaşıyorum.))Bunu bize yapamazsın......................
Ne güzel işte neden kaçıyonHemen konudan ivedilikle uzaklaşıyorum.))
Yıllarca kilo almaya çalıştım.. neden erken tanımadık biz :)Ne güzel işte neden kaçıyon
Valla benim nazarım deymez 🤣🤣🤣🤣🤣
Tatile gidiyor diye diyet yapan kankama cips profiterol kurabiye çikolata 🤣🤣🤣 ikram edip yedirmem dışında bir zararım olmuyor. 🤣🤣🤣
Ayy çok zayıf biri olunca hep bir şeyler yesin diye uğraşırım.Yıllarca kilo almaya çalıştım.. neden erken tanımadık biz :)
Annem yıllarca mücadelesini verdi.. 56 şuan ki kilom :)Ayy çok zayıf biri olunca hep bir şeyler yesin diye uğraşırım.
İçim gidiyor. 🥲
Ben kendimde 56 kg falanken hasta gibiydim ya ne bileyim.
Zayıf olmak bana göre değil 🥲
İdeal kiloma ulaştım fazlası olmasın:)
Bence ulaştıysan hiç kilo alamıyorum falan demeİdeal kiloma ulaştım fazlası olmasın:)
Ulaşana kadar yıllar geçti:)Bence ulaştıysan hiç kilo alamıyorum falan deme
🤗
Sağlıklıysan gerisi hiç önemli değil 😳
Maşallah diyeyim nazar deymesin 🥰🤗Ulaşana kadar yıllar geçti:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.