S
Serçe

Fondöteni nadir kullanırım zaten ama temizlemeden yatmak gözenekleri kapatıyor ve cilde çok zarar veriyor
Zaten kirpikleri de döküyor :)Evet göz makyajıyla uyuyanlar da var nasıl rahat ediyorlar öyle anlamıyorum. Batıyor çünkü.
Evet :)Zaten kirpikleri de döküyor :)
Evet ama bazen takma tırnak iyi oluyor tırnakların çok zarar görmemiş oluyor.Yapay yapay hep yapay..
İyi bir yer bulabilirsem yaptırmayı düşünüyorum. :)
Evet sanki gerçek tırnakmış gibi duruyor o yönden çok güzel.Değer çok sade ve hoş duruyor
Jelin dokusu çok hoş ya çok orijinal duruyor protez hiç sevmiyorum teyzem çok kullandı sevmiyorum aslaEvet sanki gerçek tırnakmış gibi duruyor o yönden çok güzel.
Protez olan öyle değil mesela biraz yapay duruyor ve tırnaklar içinde çokta iyi değilmiş sanırım.
Aynen hoş ve kendi tırnağınmış gibi durması çok iyi.Jelin dokusu çok hoş ya çok orijinal duruyor protez hiç sevmiyorum teyzem çok kullandı sevmiyorum asla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.