Aslinda söyle;
Küçük düşürücü yaa çocuk tokatlar gibi jfjd ama belki de eşinin bu dominant hallerine sığınan, küçük sünepe kedicik bir erkek olmayı sevdi MacronAslinda söyle;
Bu ciftde zengin olan Macron.
Hanim lise ögretmeniydi bunun.
Macroncuk taze ve citirlik 17 yasinda iken, ögretmeni olacak hanimm yani sekil a da görünen, buna göz dikiyor.
Firtinali bir sey yasiyorlar.
Macronun ailesi küplere binmekle kalmiyor, bu zavalli ödipus kompleksli cocugu okuldan felan alip, cehennemin dibine yolluyorlar.
Bazi dedikoducular bu yerin Sibirya oldugunu söyleseler de, sacma bir yer oldugunu düsünmekteyim.Sibirya da insan yasamaktan vaz gecer ya...kaldi ki orada aski düsünsün..neyse bu baska konu tabii.
Hikayemize devam etmek gerekirse...
Macron,annesi yasta olacak kadindan vaz gecmiyor tabii..kesin Fransa nin ekmek elden su gölden, nasilsa emperyalist gücüz..diye baska negatif bir düsüncenin yer olmadigi bir ortamda elbet poncik suratlisini düsünmüs olmasi asikar.
O kadar kolay mi?
Ben size büyüynce göstercem deyip ailesine..belirli resit bir yasa geldiginde hanimi kaptigi gibi nikah masasina otutturuyor.
Simdiye kadar mutlu mesut yasiyorlar.
Ey Ask, sen nelere kadirsin.
Madalyanin öbür yüzü de su;
Kadin pedofili.
Sad.
Yadirganacak bir sey degil aslinda.Küçük düşürücü yaa çocuk tokatlar gibi jfjd ama belki de eşinin bu dominant hallerine sığınan, küçük sünepe kedicik bir erkek olmayı sevdi Macron
Yadirganacak bir sey degil aslinda.
Kac yildir birlikteler.
Onun elinde büyümüs jdjdj
Sözünü dinledigini düsünüyorum.
Sünepe de...Fransa basbakani bsnss
Sanirim bu rolde, karisinin katkisi büyük.
Allah kahretmesin Macron gözümde İlkan oldu birden
Aşka bak be... Belki de seni saraylarda yaşatacağım dedi... Vay be vay be herkesi karşısına almiş işte ERKEK diyecektim ama tokattan sonra diyemedimAslinda söyle;
Bu ciftde zengin olan Macron.
Hanim lise ögretmeniydi bunun.
Macroncuk taze ve citirlik 17 yasinda iken, ögretmeni olacak hanimm yani sekil a da görünen, buna göz dikiyor.
Firtinali bir sey yasiyorlar.
Macronun ailesi küplere binmekle kalmiyor, bu zavalli ödipus kompleksli cocugu okuldan felan alip, cehennemin dibine yolluyorlar.
Bazi dedikoducular bu yerin Sibirya oldugunu söyleseler de, sacma bir yer oldugunu düsünmekteyim.Sibirya da insan yasamaktan vaz gecer ya...kaldi ki orada aski düsünsün..neyse bu baska konu tabii.
Hikayemize devam etmek gerekirse...
Macron,annesi yasta olacak kadindan vaz gecmiyor tabii..kesin Fransa nin ekmek elden su gölden, nasilsa emperyalist gücüz..diye baska negatif bir düsüncenin yer olmadigi bir ortamda elbet poncik suratlisini düsünmüs olmasi asikar.
O kadar kolay mi?
Ben size büyüynce göstercem deyip ailesine..belirli resit bir yasa geldiginde hanimi kaptigi gibi nikah masasina otutturuyor.
Simdiye kadar mutlu mesut yasiyorlar.
Ey Ask, sen nelere kadirsin.
Madalyanin öbür yüzü de su;
Kadin pedofili.
Sad.
Ideal koca adayi.Ormanın kralı evde miyavlıyor ahh Süreyya 😂🚬
Evet..versay sarayi nda yasatiyo.Aşka bak be... Belki de seni saraylarda yaşatacağım dedi... Vay be vay be herkesi karşısına almiş işte ERKEK diyecektim ama tokattan sonra diyemedim
Ay cok kötüyüzSkandal. Kadının yüzü gerdirilmekten ne hale gelmiş
Sıçan ile tilki arası yüzAy cok kötüyüz
TöbesteyşinSıçan ile tilki arası yüz
Bana ezik geldi... Ezik erkekEvet..versay sarayi nda yasatiyo.
Ikinci dünya savasini fisekleyen saray...
Bu da baska bir hikaye.
Ya hu kari koca arasina seytan bile giremez diyorlar..
Öyle anlasiyorlardir belki...
Kamera onlari hazirliksiz yakaladi bmc jsjsjsjs
ezik olmayan erkek nasil kiz?Bana ezik geldi... Ezik erkek
Karısından dayak yemeyen erkek. Karısının ulu orta aşağıladığı erkekten nefret ederim. Görünürde suçlu karısı gibidir ama karısına o zalimliği yapması için müsaade yi veren kendisidirezik olmayan erkek nasil kiz?
Bizim anlamak istemedigimiz su;Karısından dayak yemeyen erkek. Karısının ulu orta aşağıladığı erkekten nefret ederim. Görünürde suçlu karısı gibidir ama karısına o zalimliği yapması için müsaade yi veren kendisidir
Ezzzziiik erkek ezik seni (Murat Övüç sesiyle oku burayı)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.