- Katılım
- 17 Tem 2023
- Mesajlar
- 13,182
- Çözümler
- 1
- Tepki puanı
- 3,646
- Puanları
- 113
- Konum
- ab inferno
- Cinsiyet
- Kadın
Şimdi benim de ihtiyacım var yıkanması kuruması ve ütülemmesi gereken çamaşirlar gözümde büyüyor :/Bu adamin evi cok dolu, dinamicin dedigi gibi kadir ezildibin eline su dökemiyor bence, kadiri izledim mi bi demlik cayi demliyorum hurrraaa temizlik...
Veee en büyük motivasyonu @Chen veriyor, kac defa gaza gelip benin kileri onun sayesinde boşalttim jsjs
Şimdi benim de ihtiyacım var yıkanması kuruması ve ütülemmesi gereken çamaşirlar gözümde büyüyor :/
Lan iri taneli yulafla omlet yapılmaz, yumurtanın icinde sert olur o. İnce çekilmiş yulaf lazım onun için 🙂
Suda şişirmiştir
Sonuç yine sert olur dişe gelir :)
Müthiş bir yiyecek ya. Önemli olan nasıl yaptığın, hazırlama şeklin önemli :)Bence her türlü saman gibi de jsjdjf
Granolada seviyorum bir tek :))
Müthiş bir yiyecek ya. Önemli olan nasıl yaptığın, hazırlama şeklin önemli :)
En favori tarifin ne peki
İnce öğütülmüş yulafı 1 kaseye 1 su bardağı koy. Üstüne yaklaşık 2 buçuk su bardağı su ekliyorsun soğuk. Ve o şekilde mikrodalgaya atıyorsun. 6 ya da maksimum 7 dakika pisiyor. Ama takip etmen lazım taşabiliyor bazen.
Mikrodalgadan çıkardıktan sonra üzerine biraz fıstık ezmesi ( şekersiz olmalı ) , 1 tane muzu ezip dök. Küçük toz halinde kakaolu tatlandırıcılar var , onlardan 1 çay kaşığı at üstüne karıştır afiyet olsun :)
Mamamsı bi’şey sanırım mikrodalga kullanmıyorum ama denerim bir ara :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.