ForumSAL • COM Alan Adı (Domaini) Boşa Düşüyor, Mutlaka Alın

Tevfik

Bronz Üye
Merhaba,

Sağlık sorunlarımdan dolayı uzun süredir hem forumsala hem de kendi siteme giremiyordum ama şimdi daha iyiyim şükür.

Bayağıdır takip ediyordum, söyleyeyim dedim: forumsalcom domaini boşa düşüyor. Naçizane fikrim domaini alıp siteyi komple oraya yönlendirin. Bildiğiniz üzere internet siteleri .com ile başlar, .net ile devam eder algısı vardır insanların biliçaltında. Domain -68 sayıyor. -90 olmadan düşer. Takipte kalın.

Kalın sağlıcakla.

Charismax

Copyright @ Charismax
Bronz Üye
Forumsalın adresi değil içindekiler önemli.. Benimde bir kaç sitem var.. Takıldığım bir kaç yer daha .. Ama burası aşmış kendisini.. Yönetimi tanımam hatta üyeleride tanımam.. Rahatım burda kendi yerim gibi.. Ara sıra sövüyom uyarı alacağıma yönetimde sallıyor.. Yani kafalar pırıl pırıl..

Dur ben com'u alayımda admine 4 katına satayım bari.. 😂😂😂

Domaini Huge bıraktı ama Alpes-Maritimes'tan (Fransa) backorder'a girip kaydettiler, droplandığı gün almaya çalışsanız bile şansınız yoktu. GoDaddy üzerinden satışa koydular. Şu an fiyatı 995 $. Ama o para verilmez kanaatimce.

Her ay fiyatı düşecek, eğer talep olmazsa seneye ekim ayı gibi 100 $ bandına iner. Almak isterseniz takip edin, expire olmadan 100 $'a alabilirsiniz.

Geçenlerde bu şekilde takip ettiğim domaini 1 yıl önce aynı yer almıştı, 12. ayı bekledim ve düşeceği güne yakın 100 $'a indirdiler hemen aldım.

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Domaini Huge bıraktı ama Alpes-Maritimes'tan (Fransa) backorder'a girip kaydettiler, droplandığı gün almaya çalışsanız bile şansınız yoktu. GoDaddy üzerinden satışa koydular. Şu an fiyatı 995 $. Ama o para verilmez kanaatimce.

Her ay fiyatı düşecek, eğer talep olmazsa seneye ekim ayı gibi 100 $ bandına iner. Almak isterseniz takip edin, expire olmadan 100 $'a alabilirsiniz.

Geçenlerde bu şekilde takip ettiğim domaini 1 yıl önce aynı yer almıştı, 12. ayı bekledim ve düşeceği güne yakın 100 $'a indirdiler hemen aldım.
Ben anlattıklarından çok anlamadım ama canın sağolsun

Charismax

Copyright @ Charismax
Bronz Üye
Forumsal.org' u ilgilendiren bir konu .. Alırım ben indirim beklememe gerek yok kilit açıksa' ama benimle ilgili değil burası ile ilgili gerek var mı? @Nobody bilir..

Forumsal.org' u ilgilendiren bir konu .. Alırım ben indirim beklememe gerek yok kilit açıksa' ama benimle ilgili değil burası ile ilgili gerek var mı? @Nobody bilir..
La yok, beni alıntılayan arkadaş yazdığım kavramlardan bişi anlamadığı için ve konuda yorumunu da gördüğümden yazdıklarımı @Nobody ve @Charismax anlarsa anlar dedim bu konulara aşinalığımız olduğundan. Sen alırsın veya almak isteyebilirsin manasında yazmamıştım.

Nobody

Teknik Admin
La yok, beni alıntılayan arkadaş yazdığım kavramlardan bişi anlamadığı için ve konuda yorumunu da gördüğümden yazdıklarımı @Nobody ve @Charismax anlarsa anlar dedim bu konulara aşinalığımız olduğundan. Sen alırsın veya almak isteyebilirsin manasında yazmamıştım.

Gerek yok. 995 dolar edecek bir domain degil. Bize bir sey katacagini dusunmuyorum. Almak isteyen alabilir. Ama bastan soyliyim bana satamazsiniz

Christian Bale Nodding GIF

Charismax

Copyright @ Charismax
Bronz Üye
Hee bende deneme tahtasıyım zaten... Hep bana hep bana ... @Nobody satayım sana 20₺

Üst Alt