off ben elendim...guzel kızlarla bulusmak isterim 1.70 üstü olsun mimkinse
Ben de zor bulur boşver hahaoff ben elendim...
@Klaus afrodizyaklı bir afrodit arıyor bence sjjsBen de zor bulur boşver haha
Chen boy değil işlevi önemli bence o yuzden evlendiğinde pek üzülme 😜 pardon elendiğinde yazacaktım cok pardonoff ben elendim...
Görüşmek istediğim tabiki var Jackie chan i üff pardon Ceki ve Chen i 🤣🤣Forumda Yüzyüze Görüştüğünüz/Görüşmek İstediğiniz Üyeler ?
Görüştüğüm - @HolySpectre
Görüşmek istediğim - @Melodram @Chen @juju
Konum bekliorum:)))Görüşmek istediğim tabiki var Jackie chan i üff pardon Ceki ve Chen i 🤣🤣
Hiç hayır diyemem buna :)))mis misbuluşup @Ceki ye fal baktıralım @Painfully @Süreyya ve @Melodram @environmental_engineer @IspanaklıBörek de gelsin
15 rue Victor Hugo Fransa langres Victor Hugo mahallenin adı sakın sefiller mahallesinde oturuyorum sanma gerci öyleKonum bekliorum:)))
Kıyamam:))ne getirim gelirkennn15 rue Victor Hugo Fransa langres Victor Hugo mahallenin adı sakın sefiller mahallesinde oturuyorum sanma gerci öyle
Liste uzun olacak iki karton malbıro 10 kilo çekirdek kabak cekırdeği olsun ayciceği olmasın leb lebi getir vesayre vesayre getirebildiğini getirKıyamam:))ne getirim gelirkennn![]()
Selam verip borçlu çıkanlar sizlerede selam olsundu:))Liste uzun olacak iki karton malbıro 10 kilo çekirdek kabak cekırdeği olsun ayciceği olmasın leb lebi getir vesayre vesayre getirebildiğini getir
Yalnız adres davinci şifresi gibi haha:))15 rue Victor Hugo Fransa langres Victor Hugo mahallenin adı sakın sefiller mahallesinde oturuyorum sanma gerci öyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.